DET ÄR INTE HELA VÄRLDEN ATT KOMMA EN MINUT FÖRSENT!

20 september - 2010 | 4 kommentarer

Kom på mig själv idag med att stressa något kopiöst!

Min italienska, (som jag gör enbart för min egen skull) drog över på tiden…blev försenad till ett möte med L som jag aldrig träffat förut.

Parkerar ”fel” och flyttar mötesplatsen till Anglais (där kan ju bilen stå på lastzonen!). Pratar, pratar och pratar antagligen för mycket och för fort!

Men hur som helst tror jag att budskapet gick fram!

Nästa möte är på Krukmakargatan med U! Ve och fasa! Nu ska jag igenom hela stan, upp på söder och eftermiddagsrusningen är på G! Tutar på slöa bilister och kör som en galning….

Får en parkering direkt! (Som om någon vill hjälpa till!) och kommer tre! minuter före utsatt tid men får vänta i 10!

Inte bra för en stressad människa!

Men bra ändå, hinner lugna ner mig och tänka. Tänka att jag hinner nog trots allt förbi ”p-house” för att hämta Rakels telefon….

Hämtar telefonen och Beata på fotbollen,,,,i tid!

Men inser då att hon nog hade kunnat stå kvar och ha kul en stund till!

Så, det är inte hela världen att komma en minut försent, detta måste jag verkligen lära mig!


Matpolisen! Nej, jag vet! Men ska man som jag frakta ungar och matkassar och bor längst ut på Djurgården...ja, då blir det oftast bilen tyvärr! Anna! Jag vet och oftast är det inga problem faktiskt men igår kände jag att "detta är bara föööör mycket!" Karina! Huvudsaken är att du tycker att det är kul då klarar man stressen bra men blir det för många dagar som min igår ja då är det värre! /Monika

monika | 2010-09-21 08:33:48

Vilka smarriga recept! Gjorde igår kassler med päron, senapssås och palsternacksmos och i helgen bakade jag en chockladkaka med vit toppning med saffran. Jättegott! Jag önskar att jag hade tid att testa lite mera nya recept men den räcker inte till - tiden. Apropå stress så lyckas jag klämma in en hel massa på dygnets 24 timmar - ett heltidsjobb på kontor och dessutom en inredningsbutik som vi gudskelov är två om. Nej, detta får det bli någon ändring på.

Karina | 2010-09-21 07:32:10

Nej, det är viktigt att tänka på att det är skillnad på positiv och negativ stress, var rädd om dig, Monika! Kram

Anna | 2010-09-21 05:45:39

Köra bil inne i stan är verkligen inte roligt. Jag gör det inte om jag inte är av nöden tvungen. Jag går (behöver dessutom motionen, haha). Man måste hinna njuta av livet också, och inte bara bädda för den hjärtinfarkt som kommer att ta livet av en.

Matpolisen | 2010-09-20 23:55:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *