DET FINNS VISSA SAKER…

22 september - 2010 | 8 kommentarer

….som gör mig glad, ja för att inte säga riktigt, riktigt lycklig!

Som att en sådan här frisk och vacker morgon jogga runt Kungliga Djurgården, därefter strosa runt i trädgården, gå ner till snittblomslandet och få ihop till två! vackra sommarbuketter!

P9220002

Ja tänk, det fanns såväl lupiner som sommarmalvor, rosor, ringblommor och luktärter!

Det är sådana här saker kära vänner, som jag skulle vilja att alla fick uppleva för det är detta som håller mig vid liv!


TKB! Tack, tack... Lena A! Krya på dig! Cecilia! Åh, tack för fina ord! Och lyckost dig som bor i Antibes! Och nejdå, kladdkaka blir bra! Charlotte! Härligt! Och ja, då ses vi:)! Maria! Ja, höstfärgerna är också vackra...var tid har sin charm! Saralito! Köp då bara rätt frön, gammaldags, doftandes! Lena Wellin! Åh, vet du att jag blir så glad när jag lyckas inspirera andra till vad det än må vara från att jogga, till odla, till att laga mat, till att må bra! Tusen tack! /Monika

monika | 2010-09-23 10:10:20

Hej Monika och Tack! för allt Du inspirerar mig i,från den fantastiska maten till att jogga.Jag läste nånstans att Du springer 6000 steg nästan dagligen puh!så nu tränar jag flitigt för att komma dit. Varma kramar från Lena i Huddinge

lena wilin | 2010-09-23 09:27:50

Åh, luktärter är nog min favoritblomma i trädgården faktiskt. Nu har jag visserligen ingen trädgård, men snart får jag i alla fall en stor uteplats med utrymme för odling, så nästa år ska det odlas luktärter så det står härliga till!

Saralito | 2010-09-22 14:15:17

Ja, trädgården är verkligen en källa till lycka och glädje... om än den också genererar mycket arbete periodvis ;-) Apropå höstfärgerna som Lena A nämnde så beskar jag min vin-planta och den hade fantastiska färger på bladverket - blev ljuvlig i en vas i köket. Åh, nu längtar jag ut i solen...

Maria | 2010-09-22 12:43:25

Halloj! Ja visst blir man lycklig av sin trädgård!!! Det är en sån rikedom att få tanka kraft o vila där. Har precis gjort en äppelkaka i långpanna av egna äpplen och plockat in fina röda o gula tomater! Vi ses på Bokmässan, ska dit fredag-söndag Ha det gott! Charlotte

Charlotte | 2010-09-22 11:11:57

Hej Monika Jag âr en flitig läsare av din blogg och har provat en hel del recept och allt âr fantastiskt gott. Jag är en heltidsarbetande smâbarns mamma och har lite svârt att alltid fâ tid till matlagning men pâ helgerna brukar jag prova dina recept. Nu undrar jag om du kunde ge mig ett litet tips. Jag ska bjuda goda vänner pâ Africana, recept frân Tenan (jag âr uppvuxen i Kungälv men nu bor jag i Antibes, Frankrike) och jag undrar vad jag kan bjuda pâ till dessert? Blir kladdkaka för mycket eller?? Tack pâ förhand för alla tips och goda idéer!!

Cecilia | 2010-09-22 11:08:39

Monika! Håller helt med att få strosa runt i trädgården och plocka blommor är en riktig glädjekick. Periodvis tar jag en runda varje dag. Nu kommer också de vackra höstfärgerna i lövträden.Underbart :) Hoppas nu bara att förkylningen ger med sej till söndag. Lite halvdassig idag och håller mej inomhus. Ha en god tur till Göteborg och det gör inget om "U" är slut när jag kommer. Jag vet ju hur goda de är :)

Lena A | 2010-09-22 11:07:24

..blygsamt... och vackra buketter;)

TKB | 2010-09-22 10:25:26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *