OCH NU BLIR DET…

14 oktober - 2010 | 3 kommentarer

…..omelette med Bea!

Alltså inte med Bearnaisesås utan med Beata som är hemma och är sjuk;)!


Elin Maria! Åh tack! Ocvh kul att du gillade mina lökar, äpplen och betor;)! Ann-Sophie! Jag visste väl det! Grattis! /monika

monika | 2010-10-15 08:38:39

Tack fina du för tipset du gav mig härom veckan när det gäller att vara tv stjärna för en dag ;-) Har varit så pirrig och väl där i studion tänkte jag på ditt råd och det gick precis så bra som jag önskade!! Tack snälla!! Kan gärna göra om det med tanke på hur vackert sminkad man förblev resten av dagen..fniss.. (men jag glömde hälsa till Malou mitt i allt..) Mys på med sjuklingen! STOR KRAMIS

AnnSophie Öhrn | 2010-10-14 19:24:10

HÄRLIGT ATT SE DIG, DU DUKTIGA MONIKA ! TACK FÖR HÄRLIG TITT IN PÅ FÖRKVÄLL ! T.OM DEKOREN PÅ BORDET TILLTALADE MIG. FRUKT & GRÖNT I VACKRA FÄRGER PASSANDE TILL ÅRSTIDEN. TOPP TOPP ! PUMPANS TID ÄR JU SNART NU. KRYA PÅ SIG TILL DOTTERN. JAG GÖR JUST EN SJÖMANSBIFF.........BRA DIABETESMAT & FÄRGGRANN ÄVEN DEN. GOD KVÄLL !

ELIN MARIA | 2010-10-14 18:17:01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *