NU HAR JAG HITTAT EN ELDSJÄL TILL!

18 oktober - 2010 | 8 kommentarer

Christina Lindberg på Café Timjan i Flahults lustgård har just klivit in i mitt hjärta!

Vilken kvinna!

Som mitt i urskogen (i alla fall för mig!) satsar som om hon bodde mitt i storstan!

Men retar man sig på ”lagårn” så gör man…och då bygger  man om den till restaurang!

Här ska det stå redo för julbord första advent…

PA180001

Ni som har nära måste bara lova att åka dit! Det kommer att vara hur härligt och gott som helst!

Susanne! Nu åker du dit!

Och min dag i denna ”hemmamiljö” ……

PA180004

var helt fantastisk!

Skulle kunna lägga till fler eldsjälar! för sällan har jag skådat så många ”doers”!

Tusen tack för i dag ni som var där! Jag hade en fantastisk dag och lärde mig en del nya saker på vägen….

Min snabba ljumma sallad fick knyta ihop det hela!

PA180006

Och ni som varit med förut vet ju hur jag brukar ”kommendera” publiken till en applåd!

Och här är dagens!

PA180007


Monica S! Nu har jag tråcklat mig fram i ITvärlden för jag måste ju svara dig nu! Du kan dubbla utan problem och de är supergoda nytinade! Lycka till! Elin Maria, Angela och Britt Marie! Tack för att ni tittade in! /Monika

monika | 2010-10-19 20:59:28

Å Monika vilken fantastisk dag vi hade i går, du är en sån härlig inspiration för mig och alla andra tjejer, duktiga DU! Jag studsade i från vår träff som på moln nästan! Och vad glad jag blev när jag såg att du varit inne på min blogg och kommenterat världens enklaste glass - det betydde jättemycket för mig! Hoppas du kom hem ordentligt och att allt var väl där hemma! Jag hade svårt att sova i gårkväll för att det poppade upp så mycket spännande grejer i mitt huvud, mycket av inspiration från dig! stor kram från GLASS- Angela och jag lovar att hojta till när jag bloggat om gårdagen!

Angelas Lista | 2010-10-19 09:29:17

Detta ser ut som ett intressant ställe. Ska neråt smålandstrakten i sommar. Ska skriva upp det så vi inte glömmer åka förbi. Monika - får jag be om ett litet råd inför julförberedelserna? Jag har i ett svagt ögonblick lovat att baka svenska lussekatter till en luciakonsert här i Norge - måste ju vara riktiga saker ju - och det behövs nog en 200 st. Läser ditt recept i julboken - det med 2 degar - hur många katter (enkla snurror) blir det? ca 50? Går degen att dubbla utan problem och kan bullarna bakas i förväg och smaka lika bra när de tinat eller blir det bakdag 12 dec för mig?

MonicaS | 2010-10-18 23:48:52

Vilken trevlig dag det var. MVH BK

BrittMarie | 2010-10-18 23:10:42

Hej Monika! Oj vad GLAD jag blev när jag såg att du hittat till min blogg och lämnat en kommentar! Och vilken fantastisk UNDERBAR tjej du är med en massa härlig inspiration - jag dansade ut från inspirationsdagen med världens största leende på läpparna! I morn ska jag garanterat titta på dig i Förkväll, och så ska jag läsa i dina fina böcker! Hoppas du kom hem ordentligt! stor KRAM från Angela http://blogg.amelia.se/angelaslista/

Angela | 2010-10-18 20:39:29

DUKTIG FLICKA, FÅR JAG SKRIVA SÅ ? NÄHÄ, DUKTIGA MONIKA DÅ ?? START MED TIDIGA TÅGET & DÅ HINNER MAN FRAM & SÅ SEN HEM SAMMA DAG. VERKLIGEN BRA GJORT. UPPMANINGEN TILL SUSANNE VAR JU BARA SÅ : ÅK DIT ! FATTAR EXAKT. JAG SÄGER DET SAMMA OM SUSANNES JKP: S STÄLLE. ÅK DIT OCKSÅ. HANN DU SE MIN BEATA-INFO FÖRRESTEN AV DEN 15 DS ??? VÄLKOMMEN HEM !! MIN BROR VILL OCKSÅ, ATT ÄVEN JAG SKA SKRIVA " DATOR " FRÅN TÅGET. KANSKE KAN DEN TIDEN KOMMA ?? HUR SOM HESLT, FICK JAG EN VÄSKA TILL DATORN, VILKET VAR DET FÖRSTA I MITT NÄRMANDE TILL DENNA " MASKIN. " VÄSKAN VAR FRÅN BROR MIN, JA, NI FÖRSTÅR NOG ?

ELIN MARIA | 2010-10-18 19:12:51

Åh Matilda! Tack själv! Och det kommer absolut att bli ett café av dig! Jag kommer ihåg hur du presenterade dig själv, det var bra! hälsar Monika från tåget....

monika | 2010-10-18 18:17:32

Och tack du, för en inspirerande dag! Vilken ultimat kombination ni blev, Christina och du, sådan inspiration. Det är bästa sättet att tända nya brasor, eldsjälar, att skicka ut såna som dig, från storstaden till urskogen, för en dag. Helt nya gnistor tänds i mötet mellan skilda världar. Mig ser du till vänster i tredje bilden, en grå koftärm. Kanske blir det någon sorts café av mig, en annan plats i en annan urskog, men med samma glöd för den småländska jorden och den småländska smaken. Tack!

Matilda Henriksson | 2010-10-18 17:59:18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *