VEM TOG MIN DATOR???

19 oktober - 2010 | 18 kommentarer

 Ja, det är sant!

Min dator är borta, min kamera är borta, mina sladdar är borta och det känns hemskt!

När jag kliver av tåget i går kväll på Stockholms central så gör jag det utan min datorväska!

Upptäcker det efter en kvart i taxin, får panik,  försöker ringa (det går inte!) åker tillbaka men då är allt stängt och tåget har rullat vidare för att städas…..

Så nu kan jag bara hoppas att det inte är någon som tagit den utan någon som  tagit hand om den!

 


Kerstin WB! Åh, tack! Men jag är ju fostrad till att "The show must go one" men det gick åt en del ögondroppar för att dölja mina rödgråtna och en natts sömnlösa ögon.... Och ja, jag glömde väskan på tåget, på golvet vid min plats, reste första klass, gick av sist....jaaa, så nog måste det ju vara personalen som har den, eller? Och precis som du säger är tiden min största fiende! /Monika

monika | 2010-10-20 08:45:45

Du är proffsig Monika, som i gårdagens förkväll, trots förlusten, skiner som en sol o lagar den mumsiga matenT Nu låter jag som den mamma jag är...... men är du säker på att det var på tåget du glömde datorn. Du stannade inte till i centralhallen, på väg till taxin, eller råkade ställa ned väskan i taxikön- ja, ja bara en tanke. Så retligt o så mycken tidsspillan när sånt händer. Håller tummarna för en återförening!!!!

kerstin wb | 2010-10-20 08:15:56

Ååh.. Tack allihop för ert stöd! Och än har jag inte gett upp! Det måste finnas goda människor.... Monika

monika | 2010-10-20 07:04:35

Hoppas du fått tillbaka datorn och kameran ! Skulle väldigt gärna vilja ha receptet på det du gjorde i förkväll igår. Såg mycket gott ut ! Måste prova :) Håller tummarna för dig idag att du får tillbaka dina grejer !

Gunilla | 2010-10-20 06:36:48

Fy tusan så trist, håller alla tummar jag kan för att du återfår väska med innehåll!!!!

Anna | 2010-10-20 06:33:07

Håller tummarna för att väskan kommer tillrätta imorgon!

MonicaS | 2010-10-19 21:52:00

SÅ länge sedan jag hälsade på dig här, och så läsa detta som första inlägg. Inget kul alls:( Hoppas, hoppas att allt löser sig!

L8 | 2010-10-19 21:43:44

Nej vad hemskt! Hoppas du får tag i väskan!!

Emmas Kök | 2010-10-19 21:11:55

Jenny och Cherie! Det 'r hemskt! Jag k'nner mig våldtagen på något sätt men Äntligen! tog jag mig i kragen och fixade till mejl i I-phone....men det som finns skrivet där, typ vart jag ska resa nästa vecka????? Det har jag ingen aning om....Karin! Ja huuuu! Elin Maria! Jag hoppas att det finns recepekt och som sagt att någon tagit hand om den! Och atrt jag får den imorgon...ja, så måste jag tro! För inatt måste jag bara sova.... Bigge! En tafflig backup som jag gjoirde förra veckan....... Men jag hade inte ens receptet till dagens Förkväll! Cecilia! Såinneerligt hoppas jag detsamma... Maud! Just så är det! Vet inte ens vartr jag ska resa nä'ta vecka!!! Och biljetterna är där......och jag hållere med, m'änniskor är procentuellt sett mer ärligfa än motsatsen! Och kanske, kanske när de ser att det är jag, vad det innebär för mig får jag tillbaka demn, eller hur? <Helene! Ja, alla tummar du har!!! /Monika

monika | 2010-10-19 21:09:19

Klart det skall ordna sig! Och snyggt jobbat i Förkväll!

TKB | 2010-10-19 21:07:50

Håller tummarna att du får tillbaka allt! Kram Heléne

Heléne Persson | 2010-10-19 20:18:38

Men vad jobbigt! Utan datorn ter sig livet svårt och för dig , ja jag antar att alla dina recept, bokningar m.m. finns i din dator. Det måste vara någon som tagit hand om den och kameran. Tänk positivt! Det finns ärliga människor. Håller tummarna! /Maud

Maud | 2010-10-19 19:19:46

Usch vad tråkigt Monika! Men precis som du skriver jag hoppas att någon har tagit hand om den och din kamera och passar den åt dig. Kram Cissi

Cecilia | 2010-10-19 17:49:37

Förlåt att jag babblade upp allt om mig men det bara väller fram när jag läser dina rader.

Bigge | 2010-10-19 16:41:08

HOPPAS att allt löser sig för dig så. Har du backup? Jag håller just på att återskapa "mitt liv" sedan jag för 2 veckor sedan blev bestulen på hela min ÄLSKADE handväska (av bagmodel) i Barcelona, medan jag höll i den. Glasögonen (hade ju solglasen på), min mans solglas (han gick med vanliga), telefonen (med alla nr), plånboken (med KK, kreditkort, foton, visitkort.... ....), sidenblusen (för kyrkbesöken), sminkväskan (med ...ja, ni vet) , ...... En lokal Labero, eller varifrån?? för innan jag hann spärra hade någon ringt tre samtal till Algeriet och ett till Belgien = jäkla dyrt!

Bigge | 2010-10-19 16:40:29

MEN HU SÅ ALLDELES FÖRFÄRLIGT. DU MÅSTE MONIKA BARA FÅ DINA ÄGODELAR TILLBAKA. DET MÅSTE FINNAS NÅGON ÄRLIGHET KVAR, ELLER HUR ? VI MÅSTE TRO NU PÅ DE GODA KRAFTERNA. VAD HAR DE SVARAT PÅ " LOST & FOUND " -AVDELNINGEN ? HAR DU FÅTT TAG PÅ NÅN VETTIG, SOM KAN GE NÅGON HINT OM " SAKERNAS FÖRHÅLLANDE ?? " HOPPAS INNERLIGEN, ATT DET LÖSER SIG TILL DET BÄSTA. DET ÄR JU VÄRDEFULLA SAKER FÖR DIG..........VAR FINNS RESPEKTEN ? ALL KRAFT NU TILL DIG !

ELIN MARIA | 2010-10-19 14:36:47

åhhh så tråkigt , hoppas verkligen att det är en ärlig person som har tagit hand om dina grejer och oftast har man ju många väskor/kassar och grejer med sej , och bråttom har man ju alltid ;-) så det är inte lätt att få med sej allt alla gånger....Hoppas det löser sej till det bästa :-)

Karin | 2010-10-19 13:13:22

STACKARS STACKARS STACKARS DIG. Vi håller tummarna för att datorn återlämnas. Kram från Jenny och Cherie.

Jenny | 2010-10-19 10:51:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *