DÅLIG PLANERING?

28 oktober - 2010 | 2 kommentarer

Här ska hinnas med både det ena och det andra innan jag kan ta mig an den goda ingefärsdoftande grytan som jag ska laga ur min matkasse i dagens förkväll….

Utvecklingssamtal med William, hämta amaryllis hos underbara Berit på Norrmalmstorg inför morgondagens intervju lus plåtning…

Men det ska gå, det ska gå! Dags att ge mig av!


Åh Catrin! Tusen tack! Nu fick jag massor med kraft! /Monika

monika | 2010-10-28 11:53:32

Lycka till med dagens bestyr!Jag är övertygad om att allt fixar sig till det bästa.När Du väl står i 4:an med din matkasse i eftermiddag och börjar laga din gryta,så tror Jag inte att någon kan ana att en stressig dag ligger bakom dig."Vår egen Stålkvinna" kommer stå där vid spisen alldeles fantastiskt glad,fräsch och strålande som alltid!:)/Catrin

Catrin | 2010-10-28 11:23:57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *