JA, JISSES!

28 oktober - 2010 | 3 kommentarer

Så det kan bli!

Här i dagens ”Förkväll”  när vi ska tala mat och det blir mest prat om gamla flammor!

Men dagens kycklinggryta är super, supergod! Den måste ni bara göra!

Och ingredienserna finns förstås som vanligt  i min matkasse och receptet finns här!


Gunilla! Jag gjorde mitt bästa;)! Karin! Åh, tack! Ett riktigt fynd på Myrorna! Och prova grytan, den är supergod! /Monika

monika | 2010-11-01 16:37:34

åhhh vilken supersnygg klänning ! JAdå det blir att prova grytan i Allhelgonahelgen . Har precis firat min dotter i dagarna 3 ;-) på hennes 20-års dag....så jag måste pusta ut lite den här veckan .Men kycklinggrytan kommer att passa perfekt till helgen.

Karin | 2010-11-01 10:22:43

Hej Jag tyckte programmet i går var så pinsamt att Linda försökte dra ur dej dina romanser och fast du sa att hon skulle koncentrera sig på maten så fortsatte hon TYCKER ATT DET VAR UNDER BÄLTET va bra att du hade svar på tal så på dej....... hej från Gunilla

Gunilla | 2010-10-29 15:21:06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *