KÄRA VÄNNER!

1 november - 2010 | 7 kommentarer

Nu är det dags! Julen rullar in!

Det här fönstret sprang jag förbi idag!

IMG_0039

Men mest förtjust blev jag i ljusslingorna som var små tomtar….

IMG_0041

Jag vet, lite kitchigt, men ändå!

Och mitt bästa tips för att slippa julstressen är att redan nu köpa extralampor till slingor, adventsljusstakar, luciakronor etc…..

OCH kolla Lucialinnet! Glöm inte det!

Stå inte som jag gjort ett antal gånger framför två förtvivlade flickor med för korta Lucialinnen dagen före Lucia! (Jag glömmer att barnen växer!)

Och jag blir lite glad för nu börjar  den vita, ”Monikas Jul” sitt liv!

Och så har vi haft mannekänguppvisning från gårdagens köp! Här får ni en glimt!

Bea med sitt bästa köp!

IMG_0026

Rakel med sin ”balettröja”…

IMG_0027

Beas näst bästa men min favorit!

IMG_0028

Och Rakels fantastiska skor!

IMG_0035


Karin! Ha, ha...bra där! /monika

monika | 2010-11-02 09:21:40

Åhhh vad jag längtar till julen , jag såg nog ut som en tomtenissa nu på morgonen i min röda kappa :-) Jag var faktiskt upp på vinden för ett par veckor sedan och rotade i lådorna , hittade förvånansvärt många extra lampor till adventsljusstkarna på det mest oväntade ställen ;-) , nu så ligger de i samma låda och jag tror att jag klarar med ett par år framåt, så maila mej om ni behöver några hela lampor om någon skulle sluta lysa på julaftonskvällen ;-)

Karin | 2010-11-02 09:05:34

Linda! Ta då Västerbottensillen;)! Doris! Ja, visst sewr det härligt ut! Martina!¨ Ja, det är mitt bästa faktiskt! Charlotte! Hermetisk förslutning. Och jag brukar ha ungefär samma temperatur på burken som på senapen. Men just senap är inte så känsligt! Lycka till! /monika

monika | 2010-11-02 09:02:51

Hej! Ja igår eftermiddag satt jag o bläddrade i julkokboken! Skrev upp lite vilka "grejer" jag skulle göra osv. Det går ju SNABBT till advent nu! Jo, när du gör din goda senap, häller du den varma senapen i en varm burk(hermesetning heter det så) eller ska den svalna? I helgen ska jag iallafall göra dina snickers. Vad brukar du ha för choklad? Mvh Charlotte

Charlotte | 2010-11-02 08:31:30

Bra tips det där om att kika över lampor och lucialinnen nu ;-)

Martina | 2010-11-02 08:28:46

Längtar oxå till julen...ser ju otroligt härligt och juligt ut skyltfönstret! Mums med all god mat från din fina vita julkokbok, snart åker den fram...

Doris | 2010-11-01 20:49:48

Jag har redan införskaffat din fina vita julkokbok och bestämt mig för några recept jag ska pröva i jul! Förra julen gjorde jag din pepparkakscheesecake som var helt fantastisk så den blir det till julaftonskvällen. Många smaskiga sillar vill jag testa och de härliga salladerna som får "lätta upp" allt det andra. Längtar redan till jul!

Linda | 2010-11-01 19:54:34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *