LEDIGA BARN!

1 november - 2010 | 4 kommentarer

Vill ha action!

Så igår hade flickorna och jag en dag på stan!  Vi storshoppade!

Nu sover alla barnen! Och jag ska bege mig till skolan! Italienska på gång!


Millan! Ja, iallafall nu när Frankrikeresan blev inställd på grund av Förkväll.....svårt att förstå för barn! Gunilla! Akta dig! Inte bra att träna med förkylning, det kan kosta mer än det smakar! Angela! Helt ok! /Monika

monika | 2010-11-01 19:31:11

Vad härligt med shopping med tjejerna! NU är mitt inlägg om dig inne - det dröjde för att jag helt enkelt inte förstår mig på tekniken - de bilderna du var på blev kakfat när de las in i bloggen!!! Till slut så löste det sig! Kolla jättegärna och hojta till om det är nåt du inte tycker stämmer! ha en riktigt härlig höstlovsvecka med kidsen! kram angela http://blogg.amelia.se/angelaslista/2010/11/01/wow-kan-hon-sa-kan-jag/

Angelas Lista | 2010-11-01 16:08:37

Låter roligt ! :) Har haft en städdag hemma idag inte lika roligt men kul när det blir fint. Trots dunder förkylning beger jag mig nu till gymet, får se om jag orkar !

Gunilla | 2010-11-01 15:57:21

Härligt med storshopping :-) Visst ska det "rassla" till i plånboken ibland..! God mat, dryck, fina kläder är fest! Arbetar man mycket så är man värd en lite belöning ;-)! Ha en härlig vecka ALLA, Tkb lyckost som kanske till värmen far!?

millan | 2010-11-01 13:39:01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *