DAGENS FÖRKVÄLL!

2 november - 2010 | 3 kommentarer

Denna veckan har jag låtit barnen bestämma vilka rätter som ska lagas ur min matkasse i Förkväll!

Som en liten present på höstlovet i brist på den inställda Frankrikeresan…;)!

Rakel vill förresten väldans gärna följa med på torsdag när jag ska laga hennes absoluta älsklingsrätt, Kyckling, ris och curry!

Men idag blir det Williams favoritpasta, missa inte den! Supergod, supersnabb och superenkel att laga!


Malin! Hoppas det gick hem hos både stora och små! Karin! Ja, jisses! Idag hade jag tre! smakråd! Vi höll på att aldrig bli klara;)! Och "Rackaren" har redan bestämt vad hon ska ha på sig på torsdag! /Monika

monika | 2010-11-02 20:09:09

Kyckling , ris o currysås har alltid gått hem hos mina barn med . Snabba goda pastarätter kan man aldrig få för många recept på. Spännande att se då om hon tar sin nya fina tröja på sej ;-) och vad du Monika tar på dej ;-)

Karin | 2010-11-02 13:36:34

Oj, då ska jag titta -mat som barn gillar är ständigt aktuellt i min familj=)! Ännu bättre är det om vi vuxna gillar det också, förstås! Lycka till ikväll! Kram!

malin | 2010-11-02 13:04:56

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *