DET LUTAR ÅT ATT JAG FÅR HJÄLP MED MATEN I DAGENS FÖRKVÄLL!

4 november - 2010 | 9 kommentarer

Rakel vill följa med mig till Förkvällsköket idag eftersom det vankas hennes älsklingsrätt, Kycklng, ris och curry!

Vi får väl se vem av oss som står bakom spisen i Tv-rutan idag;)!


Bigge! Åh, vad kul! De andra barnen vill nog inte....särskilt inte nu när Rakel skrämt upp dem med hur fruktansvärt nervöst det var! Och klart du måste prova kycklingen! /Monika

monika | 2010-11-05 09:51:49

Jo, jag hann. Sådan mor, sådan dotter, så klart! Ni var bara så fina och gulliga. Tag du med dig de andra barnen också, om du kan och de vill. Vi köper aldrig hel kyckling numera. Sedan vi på 80-talet bodde i England är jag van att tillaga kycklingdelar, men kanske dags att omvärdera för detta såg ju gott ut.

Bigge | 2010-11-04 22:06:39

Malin! Åh, Rakel var kanon! (Jag kanske förlorar jobbet nu;)! Bigge! Hoppas du hann titta! För Rakel var kanon! Maud! Ha, ha...ja, ta kycklingen! Och visst var Rakel bra! /Monika

monika | 2010-11-04 19:33:10

Det såg ju väldigt fint och proffsigt ut i rutan. Din dotter verkar så rar och gullig. Nu är jag helt plötsligt mer sugen på kycklingen, som verkligen såg god ut, än på tacosen. /Maud

Maud | 2010-11-04 18:36:13

Så KUL! Måste hinna titta, för när jag inte sitter med skriftliga omdömen och betygsvarningar, trots höstlov, umgås jag med våra ljuvliga barnbarn.

Bigge | 2010-11-04 14:19:18

Heja Rakel! Och hon har så rätt; kyckling i curry är så gott!! Hoppas du någon gång kommer till Uddevalla , jag är så avundsjuk på alla som bor i Stockholm och kan inspireras av dig "på nära håll" så att säga=)!

malin | 2010-11-04 13:24:37

Maud! Ha det så skönt! Och kul om du hinner titta på oss idag och shopping med flickorna hade jag i söndags, kul men dyrt;)! Och Tacos åt vi igår! Lena A! Ha, ha..hon gillar nog mer att synas! Hon är den enda av barnen som ärvt vår exibitionistiska ådra;) Och jättekul att ni kommer till Borås! /monika

monika | 2010-11-04 12:33:31

Vad kul att Rakel vill följa med till Förkväll. Gillar hon laga mat? Jag har tagit ledigt idag. Yngste sonen och jag ska ut på shopping,sådär tycker han,men han behöver en hel del nytt. Jag och maken har biljetter till den 22 nov och hoppas att inga sjukdomar kommer ivägen ;) Önskar dej och Rakel Lycka Till ikväll. Kram lena.

Lena A | 2010-11-04 11:49:25

Nu väntar fyra lediga höstlovsdagar! Det ska bli underbart att göra något annat än lektionsplanering och skriftliga omdömen. Synd att du inte har något arrangemang i Gävle men idag är jag ju ledig och hemma när Förkväll sänds. Då ska jag se när du och din dotter lagar mat. Hos oss dammar vi av klassikern tacos i kväll. Det blir gott det med även om jag också älskar kyckling. Lycka till med maten! /Maud

Maud | 2010-11-04 11:09:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *