EGENTLIGEN BORDE JAG ÄGNA DAGEN ÅT…

5 november - 2010 | 16 kommentarer

…skrivbordet och pappersexercisen med försäkringsbolaget angående min stulna datorväska, men det kändes så tråkigt efter min härliga och långa springrunda i det ljuvliga höstvädret.

Så nu gav jag just efter för flickornas önskan om att åka till Ikea!!

För  de vill ”pimpa” sitt rum och det är ju ändå höstlov!

Och i kväll har jag lovat ett extra mysigt fredagsmys…..


visst förtjänar maten en egen facebook? gör min marknadsundersökning nedan! http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=0hg79krtz1yq0yd831148

Susanna | 2010-11-08 17:40:53

Återigen får jag till fullo hålla med Lena Pe

Åse | 2010-11-06 15:38:25

Det är nog skillnad på flickor och pojkar - föreslog igår min son, 11 år, att vi skulle åka till Ikea och handla bla en bokhylla till hans nyfixade rum men där var det tvärnit. "Det är det värsta stället jag vet", sa han. Inte ens ett erbjudande om att vi också kunde stanna till i skoaffären i närheten och handla nya kängor lockade - och det hade jag väl inte trott heller...Men dottern som är 3 ville jäääättegärna följa med och "soppa" (=shoppa=)... F ö kan jag bara säga att det här är den enda bloggen jag ständigt återvänder till och definitivt den enda där det är värt att läsa kommentarerna - och det tycker jag säger en hel del om både bloggerska och bloggläsare. God helg! /Lena

Lena Pe | 2010-11-06 15:19:13

Ha en fin helg Monika, tänd ett ljus för dina fina nära och kära som ej finns mer, det ska jag göra , Love<3

millan | 2010-11-06 11:02:24

L8! Åh, ja! Vilket strul! Det värsta är väl allt som jag hade i väskan och datorn som bara är viktigt för mig, varför kan jag inte få tillbaka det?? Och jodå, maken och jag har kontakt! Och jag tar med lite böcker och bokhandeln kommer ju också att vara där! Det ska bli kul! Anna! Jodå, det var rätt mysigt, första två timmarna! Men jisses så mycket folk det var, det var kö till allt! Och tusen tack för fint beröm, det värmer! Och självklart ska ni få se bilder på flickornas rum när vi är klara! /Monika

monika | 2010-11-06 10:16:26

Lät ju mysigare med IKEA än pappersarbete, trots köerna ;-) Det är ju alltid mysigt att vara med barnen. Jag är säker på att du aldrig kommer att tappa bort dig, Monika, och din blogg är den mest levande jag har träffat på! Har kommenterat på andras bloggar men får sällan eller aldrig något gensvar så dit återkommer jag inte så gärna men din blogg är verkligen toppen-toppen!!!!!!!!!! Ha en riktigt skön helg och njut av din vackra byrå, vi kanske får se en bild rentav ;-) Kramelikram :-D

Anna | 2010-11-06 09:21:39

Har förstått att det blev mycket strul med din bortkomna väska. Trist!!! Kul är det i varje fall att det snart är dags för dig att komma till "oss" och "hålla" lite föreläsning. Håller mig uppdaterad via maken som du verkar ha en del kontakt med:) Och jag som redan har din julbok och din Rosendalsbok (och kanske någon mer?) hoppas att du plockar med den som förutom dessa är din favoritbok. För DEN ska jag köpa av dig!! Signerad! Ha en härlig helg:)

L8 | 2010-11-06 00:16:26

Åse , överlevnadskonstnär! Jag har haft många år på mig att inse vad jag är, valt efter magen, har aldrig "sålt mig" och gör endast det jag tror på och kan dela med mig av från hjärtat. Och det stör mig, att den "kritiken" jag får är att bloggen skulle vara ett sätt att förstärka mitt varumärke! (inte bara du utan C som delar ut det fina bloggpriset hävdar samma sak!) Ack nej, mitt varumärke har jag byggt upp under många år och bloggen har jag för att det är kul och för att ni ger mig så otroligt mycket kärlek! Och jag kommer aldrig att tappa bort mig! Och idag borde jag sagt nej till barnen och ägnat mig åt mig själv faktiskt! Den enda dagen på mycket länge som det var "tomt" i almanackan! Bigge! det var helt sjukt mycket folk! Och precis som du säger stod vi mest i köer.....så det där allra extra fredagsmyset valdes bort mot att jag skruvade ihop allt! Och nu är det gjort! Gunilla! Jo, extra fredagsmys betyder att alla får önska vad de vill sedan ligger vi alla i soffan och tittar på idol....men idag låg jag mest under Ikeas mest komplicerade ritning för en otroligt vacker byrå! Nu är den klar men shit, det tog hela kvällen..... Millan! Jag kommer alltid att vara den jag är, kyla eller ej! Charlotte! Kul! Och detsamma, trevlig helg till alla! Och Go natt! /Monika

monika | 2010-11-05 23:33:31

Låter härligt! Idag har jag gjort snickers ifrån Julboken! ojojoj! Vad goda! Trevlig helg på er alla här på bloggen önskar Charlotte

Charlotte | 2010-11-05 19:46:24

Du anar inte hur djupt jag andas !!!! Härligt det du "bemöter" !! jAG SKALL GÖRA VAD JAG KAN !!! Fin helg önskar jag dig och de dina Åse

... Åhh !,.Halloj , du . Millan!!,.. | 2010-11-05 19:26:06

Du anar inte hur djupt jag andas !!!! Härligt det du "bemöter" !! jAG SKALL GÖRA VAD JAG KAN !!! Fin helg önskar jag dig och de dina Åse

... Åhh !,.Halloj , du . Millan!!,.. | 2010-11-05 19:26:06

Du anar inte hur djupt jag andas !!!! Härligt det du "bemöter" !! jAG SKALL GÖRA VAD JAG KAN !!! Fin helg önskar jag dig och de dina Åse

... Åhh !,.Halloj , du . Millan!!,.. | 2010-11-05 19:26:06

Extra mysigt fredagsmys......GOD MAT OCH DRYCK!!? :-) Kanske hemmagjorda kokosbollar ;-), mums! Kanske twinsen lagar maten ikväll........ Hurra för jordnära människor....börja Åse stå stadigt med dina fötter på din mark och ta ett djupt men POSITIVT andetag, ja.....då kommer man långt här i livet, jag håller med om det kyliga klimatet men DÅ får Du o JAG och sist men inte minst Monika ÄNDRA på det ;-)....hurra OCH kRAM! Kram!

millan | 2010-11-05 16:41:23

Vad menas med extra mysigt fredagsmys ? Ha en trevlig helg ! /Gunilla

Gunilla | 2010-11-05 16:11:28

IKEA! Hu!! Hoppas ni hinner hem till fredagsmys. På vårt IKEA var det L Å N G A K Ö E R ! 5h tog ett kort besök har jag fått mig berättat.

Bigge | 2010-11-05 16:01:56

Du ,.. härliga tjej,.. kvinna.-- mamma, människa !!! ( och ,... såklart,... matkreatör),.... Vill så gärna tro på det jag läser , ser ,...d.v.s. att du sätter familjen främst ,..( låt vara att du meddelst medierna ser till att ditt "varumärke" förstärks via blogg,.. etc. ) ,...- men,... "tappa inte bort dig". Låt "oss" få ha kvar förhoppningen om att "naturlighet" och spontanitet är något helt ovärdeliget i detta ,.. så , annars kärva klimnat vi lever i . Trevlig helg till hela familjen önskar Åse

Överlevnadkonstnärer | 2010-11-05 14:50:41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *