SPÄNNANDE DAG!

10 november - 2010 | 4 kommentarer

Ja, idag blir det spännande när jag ska spela in en dokumentär om ett julminne för SVT….men först ska jag jogga:)!


Blondie! Ja, ha, ha det hade ju varit enastående! /monika

monika | 2010-11-11 10:51:09

Darling Monika! Ja, tänk att ha haft en morfar som Ken - wow..! Sedan är jag ju inte lika övertygad om att mina föräldrar tyckte att det var så underbart (hrm) men, men, de har kommit över det. Tror jag. KRAM

Fluffbabe Blondie | 2010-11-10 22:34:18

Blondie! Vilket underbart julminne! Det hade ju varit nåt för mig....mitt handlade mest om min Morfar som var, visserligen stark, stadig och hela släktens pelare ,,,,men jag minns honom faktiskt som "alltid gammal"! Tänk om jag hade kommit ihåg honom som Ken;)! /Monika

monika | 2010-11-10 19:21:27

Darling Monika! Det låter spännande - är det ett skojigt julminne? Själv lyckades jag förstöra julen för hela familjen när jag var typ 5-6 år och hade önskat mig en Barbiedocka i julklapp. Det här var det året som de första dockorna med böjbara knän kom och jag ville absolut INTE ha en sådan. Jag hade nämligen en Barbie sedan tidigare och hade räknat ut att hon i så fall skulle bli ledsen. Detta fattade så klart inte mina föräldrar som köpte en Barbie - med böjbara knän. Jag grät och skrek i tre dagar. Herregud.. Kram från Blondie

Fluffbabe Blondie | 2010-11-10 11:38:02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *