MÅSTE HITTA EN HALVTIMME!

15 november - 2010 | 9 kommentarer

Förutom att det idag blir mina vanliga måndagssysslor, (Italienska och Margareta) är det dessutom dags för evenemanget på Garbo….

Någonstans där i mellan måste jag hitta en halvtimme för att blunda….kunde aldrig somna i går kväll och det är väl typiskt när man vet att man måste sova!


Maud! Det gjorde det! Och som sagt, jag sov hos Margareta, men visst är det typiskt! /Monika

monika | 2010-11-16 09:09:34

Ja varför blir det sådär? Jag har haft samma problem i natt. Har sovit superdåligt. Tog en liten powernap efter jobbet för att orka ta tag i hemarbetet . Nu är jag pigg! Hoppas några fagra italienska ord fastnade i alla fall. Sov gott i natt! /Maud

Maud | 2010-11-15 21:13:36

Åse! Tror jag fick en timme hos Margareta, hon sa att jag snarkade;)! Karin! Det blir succé! Det vågar jag lova... Helena! Jag passade in! Vilken kväll! Och "alla" köpte "Monikas jul"! Nu ska jag bara dit igen och köpa en vas som jag blev såååå kär i! Blondie! Tänk, så tänker jag också! Och det är väl det som "räddar en"... Anna! Lugna vet jag inte men nog var de djupa;)! TKB! Nej det är nog sant...är på väg....redan nu! /monika

monika | 2010-11-15 20:33:30

Huhva... fördelen är att ikväll behöver nog inte vänta på "John Blund";) Hoppas Garbo höll dig vaken och gav energi för kvällen..

TKB | 2010-11-15 20:29:00

Lugna djupa andetag, var rädd om dig!!! Kram

Anna | 2010-11-15 15:48:10

Darling Monika! Det är hemskt när man inte kan somna. Jag brukar dock - för att inte drabbas av panik - ligga och tänka på att jag i alla fall VILAR mig. Det brukar hjälpa! KRAM från Blondie

Fluffbabe Blondie | 2010-11-15 15:02:14

Hej Monica, Jag var förbi Garbo ett kortis i torsdags kväll och ack så vackra saker och lokal det var. Där kommer du att passa in galant. Hoppas att du lyckas klämma in en liten vilopaus under dagen. Lycka till ikväll. //Helena

Helena | 2010-11-15 12:43:22

javisst är det väl typiskt , men det beror nog på att man är så uppe i varv och många tankar som far omkring i huvudet , då blir det svårt att komma till ro ....men herre gud vad lätt det är att säja och tala om för andra ...men det är lika för mej med , när man har många bollar i luften:-) Gjorde din pepparfläskfile i söndags och ikväll ska jag göra "U" och ta med en sats och bjuda på kontoret....jag räknar med succe ;-)kan väl inte bli annat.

Karin | 2010-11-15 10:33:09

... på italienskan kan du ju inte med att somna,... men,.. försök ta en halvtimme hos Margareta !!!! Låter som mycket "java" idag !!!! Håller tummarna !!! Åse

Oj då,.. kära nån då !! | 2010-11-15 10:09:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *