FALUKORV OCH MOT GÖTEBORG MED PASSION!

16 november - 2010 | 4 kommentarer

Ja, ja,,,idag var det Falukorv som skulle lagas ur min matkasse i Förkvällsköket.

Och som jag googlade fram, vi äter 27 000 ton korvprodukter per år i Sverige!!! Det betyder ca 1, 6 meter korv per person!!!

Desto viktigare då att välja en bra korv och det har jag gjort!

Nu var det ju inte Falukorven i sig som var höjdpunkten ur min matkasse för dagen, utan tillbehöret, (det som jag serverar istället för makaronerna!) Rotfruktsgratäng. Och den är god till all slags korv, kött eller bara som den är faktiskt!

IMG_0164

Receptet hittar ni som vanligt i kassen såklart men även här!

Och klippet, ja det ser ni här.

Och imorgon bär det av till Göteborg och ”The Power of Passin”  för 4 Good!

image

Kanske finns det plats kvar, kolla här! Välkomna!


Ja, det programmet såg t o m jag, som väldigt sällan ser på TV så tidigt på kvällen. Kul att se dig:) Rotfruktsgratängen såg väldigt god ut! Den ska jag prova någon dag. Älskar rotfrukter! Korven hoppar jag gärna över...

L8 | 2010-11-19 17:17:18

Ha, ha Åse! Det mantrat har jag mumlat hela natten! Martina! Det hade ju varit underbart men dit lär jag inte hinna.... /Monika

monika | 2010-11-17 08:19:48

Ja, välkommen hem då ;-) Du missar väl inte julmarknaden på Tjolöholms slott!!

Martina | 2010-11-17 07:24:51

verkade det vara åtgång på , redan före stekpannan !!!,( den manlige programledaren får nog snart "dra åt svångremmen" en aning) . Om du åker till Göteborg per tåg , så kommer här ett "mantra" före avstigning : " KOM IHÅG MIN DATAVÄSKA,...KOM IHÅG MIN DATAVÄSKA ;... etc....etc... etc... ( må lycka och framgång följa dig på färden )!!!! Väl mött i gryningen hälsar Åse

......Ja ,den falukorven ,, | 2010-11-17 05:52:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *