NU BANKAR JULEN PÅ DÖRREN!

17 november - 2010 | 14 kommentarer

Åtminstone i magasinet ”Allt i Hemmet” som kom i min brevlåda just innan jag for till Göteborg!

IMG_0165

Så vill ni se mer av min ”Bohemchica jul” (som vi gjorde typ i augusti;) ska ni införskaffa nr 15.

Detta blir också premiär för Nelly (katten) att synas i tidningen! Och här finns även en hel del alldeles nykomponerade, smaskiga julrecept!


Maud! :) det kommer att bli fint! /Monika

monika | 2010-11-19 08:04:46

Så fin du är på bilden. I år SKA jag har amaryllis i bukett till jul. Kom ihåg det! /Maud

Maud | 2010-11-18 17:52:16

EvaLotta! Det låter som "min" morotskaka fast utan glasyr! /monika

monika | 2010-11-18 10:45:55

Hej! Tack för bra blogg! Jag har en fråga. Vi är nästan lika unga...och när jag var i 10-års åldern bakade min mamma en morotskaka. Jag hittar inte receptet. Men EJ som dagens morotskaka, fluffig sockerkaka med glasyr, utan denna var som följer. Fint rivna morötter, kanel och mjöl och en massa andra saker. Man la smeten i en långpanna och skar fyrkanter. Inte någon glasyr på. Den var hållbar, då vi tog med den på vår båtsemester. Har du någon aning ? Ha en bra dag! Hälsningar Evalotta.

Evalotta | 2010-11-18 10:16:48

Malin! Ha, ha...Heja barnen;)! Åh, Åse! Vlken underbar kommentar! Tack! Cath! Japp, nya recept:)! Cathrine! Så lustigt, Lasse står och föreläser om mig och jag om honom...;) kanske något att ta upp på lördag när vi ska äta middag...och det där var en underbar resa! Millan! Nej ingen dentalmässa för mig måste hem till Förkväll... TKB! Alltid fyndig! Gunilla! De är svåra att få tag på i augusti men allt går och jag har ju mina känningar.....och jättesynd att du inte kunde komma det var en fantastisk kväll! /monika

Monika | 2010-11-18 09:56:33

Jättefin bild på dig och amarillus i mängder ( Finns de i augusti ?) Köper tidningen i morgon när jag handlar. Så du är i Göteborg ? Synd att jag inte kunde komma och lyssna. Jag själv åker snart till Stockhom // Gunilla

Gunilla | 2010-11-17 22:29:19

..om du är "Allt i hemmet" så behövs det ju inget mer....fullträff och lyx!

TKB | 2010-11-17 21:58:13

Hej! Ännu en sååå fin bild på Dig! Vill gärna läsa nya allt i hemmet m Dig såklart ;-) Trevligt m Göteborg, ska själv dit imorgon på dentalmässan :-) Tror inte Du ska dit i alla fall men vem vet kanske Du har med dina GODA "U"!!?? ;-) Kram!

millan | 2010-11-17 21:04:55

Ciao Monika, Tidigare i veckan hade din vän Lars Krantz en föreläsning om trädgårdshistoria i världen för oss trädgårdsmästarstudenter i Ockelbo, och mitt i alltihopa så dyker du upp. Du lyckades få ett besök på ett kloster i Rom tack vare din italienska!(Basilica SS.Quattro Coronati) Har du några matminnen från den resan? Buona sera, Cathrine

Cathrine | 2010-11-17 20:26:38

Vilken bild!! Jättefin! Klart vi köper tidningen, ska bli spännande! Nya recept? Härligt!

Cath | 2010-11-17 19:04:19

vara litet intrikat!!!,...( nu är nästan hela familjen med i din blogg) , du lyckas t.o.m. "bemästra" Nelly,....( ALLT I HEMMET) men tycks som om "sista länken" är litet "motsträvig" .?!! Gör naturligtvis ingenting,.. för det är ju Du som "blåser" liv i denna din blogg och är den som är intressant . Tänk ändå ,.. vad härligt att gå till "historien" som en "snygging" med mat och "jävlaranamma" i blick !!!! Åsel

Tillåt mig... | 2010-11-17 17:14:06

Vilken underbar bild på dig med alla amaryllusar, nu kommer julstämningen smygande! Ska köpa tidningen i fråga, det mesta på mitt julbord är gjort efter dina recept, så några fler är alltid välkomna! Gjorde förresten några pepparkakor efter ett nytt recept jag hittat, men barnen klagade och ville ha " de där knapriga med så mycket pepparkakssmak"-dina förstås=)!

malin | 2010-11-17 14:25:43

Karin! det kan du ge dig på! Vågar knappt gå på toa utan dator och telefon.....Kul att "U" gick hem;)! /Monika

monika | 2010-11-17 14:17:36

Ja nu är det raketfart till julen :-) härlig tid , nu skulle jag vilja ha semester fram till jul och bara var hemma o greja och njuta...nåja några dagar ska det väl bli allafall :-) Ska kolla om tidningen har kommit ut i handeln...spännande. "U" blev succe' bland mina kollegor , men det visste vi ju redan att det skulle bli ;-). Håll hårt i dina ägodelar nu när du är på vift:-)

Karin | 2010-11-17 12:42:22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *