NU HAR JAG GJORT DET!

21 november - 2010 | 17 kommentarer

Och det borde ni också göra!

Köp Lucialinnena!

IMG_0201

Detta är nämligen min största ångest inför julen…hur många gånger som helst har jag irrat runt efter två lucialinnen 12e December…..

I dag log jag jag brett för mig själv när jag tog den sista!!!! 146-152 på Lindex!


Biggan Klart du skall "upp på benen o farten" igen:) Klem!!

TKB | 2010-11-23 11:07:14

Gunilla! Ha, ha...skam den som ger sig;)! /Monika

monika | 2010-11-23 09:49:19

Nej ingen ledtråd, mer än att vi kan väl göra något själva av lakan, klister, bomull och toalettrullar ?? // Gunilla

gunilla | 2010-11-23 09:35:09

L8 och Lena A! Jag vet att ni sågs! Och visst är det helt knäppt att det känns som att vi känner varandra! Och jättegullig dotter har du L8! Doris! Ja, visst känns det som att ordningen är återställd nu när Biggan är tillbaka! Och ha, ha...morgonrock;)! Gunilla! Den var inte klok, get!!! Tur att det inte var något att mina barn, jag hade dött nu om jag mitt i alltihop skulle fundera ut hur man klär sig till get??? Fick du ingen ledtråd? /Monika

monika | 2010-11-22 20:05:01

Monika, Min son (går i åttan) Meddelade att han i årets luciatåg ska vara en "Get". Hur klär man ut sig till det ? Jag som hade hoppats på stjärngosse, så att något av alla våra lucianattlinnen kom till användning igen. // Gunilla

gunilla | 2010-11-22 16:07:36

Kul att se att Biggan e tillbaks! Krya på dig! Ha en skön dag i förorten till Götet! Jag tar nog min vita morgonrock som hängt med sen 20 år! Tror inte jag kommer i stl 146-152! Hahaha

Doris | 2010-11-22 13:42:40

Jag har en starkt grön kofta och en turkosgrön halskedja till f ö svarta kläder. Ha ha, nu kommer väl många känna igen mej;)

Lena A | 2010-11-22 12:13:54

Visst vet jag vem Niclas är! Hans pappa är ju också engagerad i föreningen. Men hur känner jag igen dig, Lena? Det är ju bara sådär 400 personer att välja på?! Ja, männen kan jag ju i och för sig bortse från i det här sammanhanget, så då blev det ju några färre:) (Nu har vi kapat din tråd, Monika:) )

L8 | 2010-11-22 11:50:27

L8,min koppling är Niclas N som också går i 3:an. Hans mamma jobbar hos oss och har tipsat om denna dag och så klart ville jag komma när Monika var en av föreläsarna :)

Lena A | 2010-11-22 11:34:12

Ja, det vore ju roligt om vi också sågs Lena! Det är min man som hälsar välkommen och berättar lite om Entreprenörsföreningen. Vi har en dotter, Julia, som går i 3:an. Hon kommer att stå och sälja Monikas bok i pausen (och kanske före och efter). Har du någon koppling dit? Jag har gröna glasögon, så vet du vad du ska spana efter:)

L8 | 2010-11-22 11:03:20

Lena A! Ja, då håller jag tummarna! Biggan! Åh, så underbart att "träffa dig" igen! Varmt välkommen tillbaka! Och ja, de gillar att tävla här;)! L8! Ja, det står också på min lista! Elin Maria! Jag har alltför många gånger irrat runt i timmar den 12e December efter lucialinnen och lovat mig själv att aldrig mer göra det! Lena A! Tack, satte mig just på tåget! Och håller hårt i datorn, fick idag samma plats som på olycksresan! /Monika

monika | 2010-11-22 08:11:00

Biggan,varmt välkommen tillbaka till bloggen.Roligt att höra att du är på G.

Lena A | 2010-11-22 06:35:43

L8,vi ska på samma ställe.Kul! Så det var detta din man har haft kontakt med Monika om.Hoppas vi också ses. Monika önskar dej trevlig resa till Borås. //lena

Lena A | 2010-11-22 06:33:35

GOD MORGON MONIKA ! YES, DU FÅR NU EN HEL DEL, ATT BITA I. GRATULERAR ! HUR SÄGS DET ? DET GÄLLER ATT LEVA, SOM MAN LÄR, APROPÅ LUCIALINNEN. DET FINNS INGET VÄRRE ,ÄN NÄR DET ÄR SAMLING TILL LUCIAINTÅGET & MAMMORNA KOMMER I SISTA MINUTEN, HAR GLÖMT, ATT KÖPA NYTT LINNE, RESERVLAMPOR FATTAS, LUCIAKRONAN SITTER INTE PÅ PLATS & EN & ANNAN TOMTE GÅR I STREJK. DET ÄR DÅ MAN VET, ATT MAN LEVER. SNACKA OM, ATT LIVET KOMMER EMELLAN. TACK ATT DU SLÅR ETT SLAG FÖR KÖP AV LINNEN I TID. DET ÄR GOTT MED BRA FRAMFÖRHÅLLNING. GOD VECKA TILL DIG & BLOGGARNA.

ELIN MARIA | 2010-11-22 05:47:12

När jag läste detta fick jag en vemodskänsla, att tänk att den perioden är över för mig. För nu blir det inget mer lussande av barnen. Och blir det det, så får de ha sista linnet som är i vuxenstorlek:) Däremot ska jag i morgon plocka fram adventsljusstakarna och se till att de fungerar och att det finns reservlampor hemma. DET tycker jag är mer ångestladdat än lucianattlinnena! Och i morgon är det äntligen dags för Entreprenörsdagen. Vi ses då! Ska bli jätteroligt!!! PS: Ska vi på samma ställe Lena? Eller var ska du träffa Monika?

L8 | 2010-11-21 22:15:06

En månad efter operationen, slår jag på datorn med stor iver och tror inte mina ögon, har jag nu fått synfel på kuppen??!!! Över 130 kommentarer! Grattis Monika- det bevisar ju din popularitet...många läsare av din blogg. Jag har saknat er och blev glad över alla fina hälsningar på bloggen häromdagen. Jag är på halvt G. Har varit /i ärlighetens namn /helt under isen, men har nu hackat mig uppåt så jag håller näsan ovan vattenytan. Går med två kryckor och knagglar mig fram, kan sitta en stund på mitt över 2 dm lååånga ärr, så det här får bli ett livstecken från mig, ni ser att kärringen hänger me´ont krut förgås inte så lätt. Kram till er... Och Åse, din kommentar i bok-tävlingen var helt outstanding, heja heja!!!!

Biggan | 2010-11-21 21:57:04

Vad lustigt jag har också plockat i lucialinnen idag men de fanns redan hemma hos mej. (Storröj bland julsakerna) Jag tänker ge bort diverse luciakläder till barnbarnen och jag konstaterade att äldsta barnbarnet kan välja mellan stjärngosse,tomte eller pepparkaksgubbe :) ja så blir det i samlingarna efter fyra barn. Nu håller jag tummarna för att vi ses imorgon. // lena

Lena A | 2010-11-21 21:43:28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *