DAGENS MIDDAG…

23 november - 2010 | 9 kommentarer

ur min matkasse i Förkväll blir en vacker, vegetarisk pastagratäng som är min dotter Beatas favorit. Den är krämig och god av tomatsås, mozzarella OCH parmesan samt basilika och pasta förstås, missa inte det!

Och idag känner jag mig lite extra glad, jag behöver inte gräva så långt in i garderoben för jag har en ny fin blus från KRISS!

Kan inte låta bli att låta er tjuvkika!

IMG_0207


Anna! Åh, tack:)! /monika

monika | 2010-11-25 07:23:11

Vilken vacker blus!!!

Anna | 2010-11-25 06:33:15

Karin! Hoppas du blev nöjd!;) Julia Moreau! Vilket vackert namn! Och tusen tack! Maud! Tack! Och vi blåser också bort! En ruta gick just sönder... Biggan! Hoppas du även pallar när det "bara" är jag! Och du är för gullig som tar dig tid till både blus och pasta! Namn! Tack, tack! Och jodå, varje tisdag och torsdag lagar jag mat ur min Matkasse som ska förenkla vardagsmaten i hemmen! /Monika

monika | 2010-11-23 22:01:26

Verkligen urtjusig ikväll! Pastarätten såg görgod ut! Dom verkar så gulliga gänget i förkväll? Ska du dit hela säsongen? Lycka till!

Namn | 2010-11-23 21:30:04

Förkväll pallar jag med att titta på när Agneta Sjödin är programvärd....lugnt och sansat och intresserad, charmig../åsså är ju jäntan från Hudik också- min man har haft henne i skolan 3 år- redan då en teaterbiten liten tjej.../.och såklart DU Monika som verkligen var tjusig i den nya blusen! Men du skulle till och med vara raffigt snygg om du så klädde dig i en jute-säck. Pastagratängen såg ur-mumsig ut, den skall jag prova. Imponerande att du tom fixar att elegant "sleva upp" anrättningen med mozzarella"trådarna" som inte riktigt ville sig... Du är ett proffs i alla lägen. Kram Biggan ;-)

Biggan | 2010-11-23 21:23:25

Den är verkligen snygg! Kommer att passa dig utmärkt. Här blåser vi nästan bort ikväll. Det viner runt knutarna och slår mot fönstren. Varma sockar, massor av ljus och lite varm glögg. Det är vad som krävs just nu. Må så gott! /Maud

Maud | 2010-11-23 19:37:32

Du klär så otroligt bra i starka färger och är så himla fin i övrigt! Tack för en inspirerande mat-blogg!

Julia Moreau | 2010-11-23 16:19:32

Varför jag vill vinna din julmatbok? Såklart för att jag älskar att laga god mat och för att på julafton ska jag bjuda hela familjen (16 personer inkl barn, barnbarn och moster) på julbord, och på juldagen utökas denna skara med syskon med fruar. Vem skulle ha större nytta och glädje av boken? jag hoppas på tur

Märit Sjögren | 2010-11-23 12:32:37

Det lät gott med pastagratängen , parmesan är ju bara så gott !Det blir spännande att se. Den blusen skulle passa mej med ;-) jag älskar de färgerna , har ofta något blått eller rosa på mej , det är snyggt när man är ljus :-) passar säkert mörkhåriga också ;-) .Jag får ta en sväng till Kriss jag med. Ikväll medans jag tittar på tv:en med ena ögat ska jag göra Saffransskorpor .

Karin | 2010-11-23 11:29:05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *