I DAG BLIR DET INTE TV UTAN RADIO!

24 november - 2010 | 8 kommentarer

Inte ens ”vanlig” radio utan jag ska spela in några väl valda ord om ”Monikas Jul” som ni kan läsa några ord om här!

Och eftersom ni gillar så mycket att tävla så lovar jag att det ska bli fler tävlingar framöver!

Tills dess kan ni fortsätta tävla om ett eget exemplar (jag lottar ut fem!) av ”Monikas jul” här!


Maria! Kul! Och ja, den är ju supergod! Charlotte! Åh, så tråkigt och svårt att säga när jag inte ser dem. Men kanske var de inte tillräckligt tunna? Hur som helst kan du torka dem som skorpor på 100° i ca 1 timme, Lycka till! Åse! Ja, kära nån! Men tack vare dig insåg jag att jag måste sätta punkt idag! Klockan 24 är det finito, därefter får man väl skaffa den på annat sätt.....nya tävlingar?...en klick?....eller ett besök i bokhandeln? Vilket jag såklart hoppas på... TKB! Ha, ha!!! Hoppas ALLA lyssnar! L8!'Åh detta kommer i Mix Megapol framöver men det är lite kul så när allt är klart ska jag lägga ut länkarna! Och torka, torka i ugn, 100° i en timme! /Monika

monika | 2010-11-24 20:55:36

Och vilken radio kommer vi att hitta det här i då? Har för övrigt haft samma problem som du Charlotte. Hembakat knäckebröd är jättegott, men det ska ju vara HÅRT! Och det har inte mitt alltid blivit. Har gjort som du och torkat det efteråt, men du Monika kanske har något annat tips.?

L8 | 2010-11-24 19:59:02

Genidrag i grytorna.....:) och... 5 böcker räcker inte till alla..så, det enkla= en veckas insatts (generell ekonomi)! hoppa över lördagsgodis till barnen (godis recepten finns i boken),köp ren sprit i stället för färdig kryddat till Julsnaps (recepten finns i boken) ...så, köp boken istället..där finns ju allt!

TKB | 2010-11-24 18:49:40

... 5 st "Monikas vita" skall utlottas,... Piratförlaget gnuggar väl sina händer?!! ,.. de borde utöka dina "utlovade" med minst det 3-dubbla,... ( för hur skall detta "fenomen" förklaras )!!??, från alla dessa mängder av kokböcker som "överöser" oss så rimmar folk som "galningar" , för att få just din ??? , snacka om "saluföring" och entreprenörsanda !! Imponerande !! Åse !

Vilken "kommers"...!!, | 2010-11-24 18:40:10

... 5 st "Monikas vita" skall utlottas,... Piratförlaget gnuggar väl sina händer?!! ,.. de borde utöka dina "utlovade" med minst det 3-dubbla,... ( för hur skall detta "fenomen" förklaras )!!??, från alla dessa mängder av kokböcker som "överöser" oss så rimmar folk som "galningar" , för att få just din ??? , snacka om "saluföring" och entreprenörsanda !! Imponerande !! Åse !

Vilken "kommers"...!!, | 2010-11-24 18:40:10

... 5 st "Monikas vita" skall utlottas,... Piratförlaget gnuggar väl sina händer?!! ,.. de borde utöka dina "utlovade" med minst det 3-dubbla,... ( för hur skall detta "fenomen" förklaras )!!??, från alla dessa mängder av kokböcker som "överöser" oss så rimmar folk som "galningar" , för att få just din ??? , snacka om "saluföring" och entreprenörsanda !! Imponerande !! Åse !

Vilken "kommers"...!!, | 2010-11-24 18:40:10

Halloj! Ja nu är det en härlig tid! Har idag bakat dina goda knäckebröd från julboken. Gräddade dem ca 8 minuter men de var lite mjuka inuti så jag la in dem på tre plåtar,stängde av ugnen o ställde luckan lite på glänt, men kollade nu efter ca en timma o de var fortfarande mjuka. Nu är ju ugnen kall, men vad göra? mvh Charlotte

Charlotte | 2010-11-24 15:43:56

Härligt! Vi älskar ju att tävla som du ser... och så är vi ju vansinnigt förtjusta i din bok! Såg precis tipset om AoM om den ultimata glöggsnitten med julskinka, senapsmajon med apelsin samt granatäpplekärnorna. Hade glömt bort den sedan i fjol... Den är ljuvlig och rekommenderas varmt till den av er som inte provat den tidigare...

Maria | 2010-11-24 15:19:20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *