KANSKE BORDE JAG…

25 november - 2010 | 13 kommentarer

…åka direkt från kvällens Förkväll till morgonsoffan på Nyhetsmorgon och lägga mig där och slumra tills i morgon bitti när jag ändå ska vara där och laga juliga rätter ur ”Monikas Jul”?

Det går ju inte såklart men tanken slog mig faktiskt!

Så vill ni ha inspiration till en god söndagsmiddag nu på 1a Advent med juliga smaker får ni kliva upp imorgon bitti!

Kanske kan jag locka er med att det blir gott, riktigt gott!

En liten ostboll till den första? glöggen, en liten grönkålssoppa med pannstekta Tortillabröd till förrätt, Kanel- och honungsmarinerad lammfilé med grönsaksröra till huvudrätt och en formidabel nät- och fruktchoklad till kaffet. (Kan ju inte komma med ”U” nu igen, hur god den än är!)

Men först blir det som sagt Förkväll och en underbart god ”Fänkålssoppa med torsk och räkor”!

Och till er som är nyfikna på dagens blus så kommer den här!

IMG_0212


Millan! Lycka till! TKB! Tack!:) Bigge! Åh, tack vad gulligt sagt! /monika

monika | 2010-11-26 13:53:28

Du har fullkomligt underbara blusar. Troligen många och lika njutbara som din mat och hela DU!

Bigge | 2010-11-25 23:41:24

Monika Mycket fint och proffsigt.. maten också:) Biggan - du repar dig bra ser jag:-)

TKB | 2010-11-25 20:44:44

Monika, good luck imorgon bitti...jag är på kurs och lär mig ta OPg röntgen jag......lovar titta på reprisen :-)gotti gotti mat får man icke missa!! Biggan, hääärligt härligt Att läsa rader från Dig ;-) De lät supergoda de där spröda rånen...... Många kramar till Alla här på bloggen<3

millan | 2010-11-25 20:33:51

Helena Löfberg! Åh, tack! Vilken underbar kommentar! Det är ju liksom just detta som är meningen! Lena A! Åh, fina du! Men som du såg drabbades jag av klädångest! Bigge! Nejdå, fick klädångest! Ska ha en röd i Nyhetsmorgon i morgon bitti så då tänkte jag att kanske folk skulle tänka att jag inte bytt blus;) Ida! De jag hade idag har jag köpt påH&M! Anita! Ska bli! Biggan! Du är bara alldeles enastående! Och tusen tack för att du finns här! Och om jag får den minsta lilla chans ska jag vinka till dig imorgon bitti! /Monika

monika | 2010-11-25 19:36:28

Medan du har full huggning, sitter vi Monika-"fans" i soffan framför TV, håller helt med dig Lena A och önskar dig lycka till. För min egen del är läget passande, kan liksom inte göra så mycket nytta med två kryckor...jag kör stenhårt med de mina, tänk- dom uppskattar och förstår nu vad mycket pyssel det är inför advent och den stundande julen ha ha... Lyckades "hjälpa till" i går med att göra rullrån- inte illa- ett "måste" här hemma inför adventsfikat/Recept från Jamtli i Östersund- jag är ju lokalpatriot../ vi lyckades med förenade krafter få till ca 40 st spröda och fina. ...tänk er synen, jag hängande på två kryckor, frenetiskt assistera med vad jag kunde- aningen frustrerande vill jag lova(för alla parter)Häpp. Jag som ääälskar att ha många järn i elden- något jag bör lära mig av nuläget? Skulle tro det... Monika du är fantastisk i rutan, bänkar mig i morgon bitti och njuter.

Biggan | 2010-11-25 18:55:57

Hej Monika! Snälla rara lägg ut receptet på fänkålssoppan! Kramar

Anita | 2010-11-25 18:46:45

Jättefin blus, men jag såg också en annan nu på förkväll. Vart har du köpt den? :) jättefin!

Ida | 2010-11-25 18:08:03

Spillde du på blusen? En helt annan, mycket vacker beige, i bild just nu.

Bigge | 2010-11-25 17:26:01

Men Monika, nu lockar du mej till allt för många timmar i tv-soffan ;) Du är snygg i vad du än tar på dej,men den röda var väldigt läcker. Lycka till ikväll och imorgon bitti.

Lena A | 2010-11-25 14:33:04

Du har lärt mej massor med nya bra och enkla recept! Min man och mina barn är överlyckliga!

Helena Löfberg | 2010-11-25 14:18:41

Inga-Maj! Åh, tack men nu ändrade jag mig just för jag bestämde mig för en röd imorgon bitti i Nyhetsmorgon också;)! /Monika

monika | 2010-11-25 14:17:23

Vilken jättesöt blus!

Inga -Maj Kaosmamma | 2010-11-25 13:57:48

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *