DAGS IGEN!

30 november - 2010 | 4 kommentarer

För ”Köp hem Fem” hos Per Fontander i radion! Runt 10.30 är det dags! Det blir Fikonmarmelad med mandel (Perfekt julklapp;)!) och Lax med Fänkål och Saffran….receptet finns här!

Sedan blir det ”Förkväll” förstås!

Och idag ska ni inte missa hur man lurar barn att äta fisk;)!

Det blir ”hamburgare”! Fast på lax…..


Va smart, det ska jag testa på min lilla kille :) Kolla in min blogg www.ovanligtgott.se Den är nystartad, men kanske har du några tips.

Ovanligt Gott | 2010-12-01 14:26:47

Malin! Hoppas du tittade! Och hoppas du sedan lagar dessa godingar! Elin Maria! Du fina! Tack! Och ja, han har ont! Och hoppas du fick njuta av såväl vackra starka kvinnor som skönsång och laxbiffar i dagens program! /Monika

monika | 2010-11-30 20:49:26

NU KOMMER DU SOM ETT LJUS I MÖRKRET.........LYSER UPP JUST I FÖRKVÄLLSTIDEN. SER FRAM EMOT DET. DET BLIR SÄKERT BRA. SÅG HÄROM DAGEN ADAM UTE HÄR GÅENDES MED SIN AXELREMSVÄSKA.........HAN GICK GANSKA SÅ DÅLIGT, STACKARS, MEN HAN ÄR YNGRE ÄN JAG........& JAG GÅR ILLA OCH HAR PROBLEM MED KNÄNA........VISS BERÖRNINGSPUNKT DÄR KAN TÄNKA. FÖRSTOD HUR DET KAN KÄNNAS VERKLIGEN, NÄR JAG SÅG HONOM .JA, ALLTID ÄR DET NÅT. HÄLSA HONOM, NÄR KAMERAN HAR SLÄCKTS. FORTSÄTT LYS DU DUKTIGA ÖVER OSS & DET BLEV LJUS.........

ELIN MARIA | 2010-11-30 15:43:11

Då måste jag kika ikväll, för jag är ensam fiskälskare i familjen! Fast mitt hopp står till 2-åringen, hon äter i alla fall utan att rynka på näsan=)!

malin | 2010-11-30 14:31:27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *