ETT JÄTTETAG!

1 december - 2010 | 13 kommentarer

Ska jag ta idag!

Om skrivbordet, julpyntet, tvätten, räkningarna, dammtussarna…..

Och kanske blir det tid för ett litet bak!

Känner mig nämligen grymt sugen på världens godaste Lussekatter!

3153099902

Så saftiga och så goda!

Receptet finns här!

Men först blir det en intervju med Östermalmsnytt!


Anna! javisst! Och jag glömde tillägga att jag fick dammet i näsan och trasslade in mg i tvätten;)! /Monika

monika | 2010-12-02 09:39:30

Hahahaha, vilken rolig tråd :-D Tack alla glada!

Anna | 2010-12-02 06:37:56

Biggan! Jag visste det! Inte hasar du runt på de gråa..... Åse! Håller med! Och Bra! Du fick lust att baka;)! Gunilla! Nej det vill man ju inte såklart! Men nu blev de en symbol för annat och ja visst är de goda:)! Maud! Baka dessa! Du blir inte besviken! /Monikas

monika | 2010-12-01 21:32:24

Åh! Längtar till helgen då jag har tid att baka lussekatter. Älskar saffransbröd. De ser underbara ut på bilden. /Maud

Maud | 2010-12-01 20:56:40

Har också ett par kryckor i garderoben men de vill jag helst inte använda, de har gjort sitt om man säger så. Just hemkommen från ett kylslaget Stockholm men väldigt juligt och fint. Fast vi har lika kallt och vintrigt här hemma också. Lussekatterna är goda, provade att baka dem förra året, och får nog göra det i år igen. /Gunilla

Gunilla | 2010-12-01 19:47:41

.. Vad vore livet utan humor !!?? ,.. men när det gäller krycka ,... då tar jag den grå , som än så länge ingår i "allmänna medel" ,... nej ,.. flickor och pojkor,... nu skall här bakas lussekatter, sedan "snarkofagen" !!! Väl mött en annan dag !!

Åse | 2010-12-01 18:55:13

...jag har en raffigare, svart variant!/Krycka alltså/ alldeles egen!!! Det ni brudar.

Biggan | 2010-12-01 18:01:14

Ha, ha Åse! Nu blev jag på gott humör igen trots att jag måste bege mig ut i kylan och handla mat!!!!!!:) /Monika

monika | 2010-12-01 16:23:00

" Underbart e kort " !!! ( Hör av dig ang. kryckan,.. den finns här visserligen Landstingets lilla gråa,... men i alla fall !!!! Åse

För att "citera" Danielsson/Alfredsson....! | 2010-12-01 16:10:05

Åse och Biggan! Jag drunknade nästan i pappersexercisen.....färgpatronerna till skrivaren tog slut, papprerna tog slut...hamnade i telefonköer hos både försäkringsbolag och Amex,,,,struntade i baket...skäller nu på barnen om läxor....ska kanske skaffa mig en krycka eller två;) Och Åse! visst kan du baka! /Monika

monika | 2010-12-01 16:00:31

Biggan ! Det här låter hemskt!! ,... men,... jag har en "krycka" kvar sedan en tidagare miniskop. kvar i källaren,... kan jag ta till den som ett "vapen" inför kommande "matlagningsmatcher" och bara sådär nonchalant stå där "lutandes" och tala om vad som behöver göras ?? , i så fall sk---r jag i att gå i ide !! ?? ...men vd säger då Monika ??? , hon är ju "kreatören " !!??

Åse | 2010-12-01 15:21:48

"A´pro" på, Åse, så börjar jag se på kryck-eländena som en tillgång...inte mycket jag "behöver" hugga in på i nuläget... Och jisses vad duktiga de övriga blivit, där fanns oanade resurser vill jag lova! Monika jag instämmer med Åse, hur i hela friden orkar du, att det man tycker om och brinner för brukar vara så positivt att man "ångar på med slaka mustascher"- det känner jag väl till, men du verkar ha så mycket därtill;utöver... Tänk på dig själv mellan varven, ligg på divanen och vippa på tårna en stund! Kram Biggan

Biggan | 2010-12-01 13:10:16

Ursäkta om jag är "vanvördig" i min skrift?,.. men,... Jesus Maria, Herregud , därtill ett korstecken !!!!, hur i jösse namn hinner du ? Nu borde du sitta med armen i "mitella" (efter alla signeringar), men icke ! När man "läser" dig och din framfart funderar i.af. jag på att gå i ide och tina upp framemot mars , (om man nu inte innan hinner frysas in som en "fossil" för eftervärlden) -21 just nu . Nej då,... jag har inte "mindervärdeskomplex" ,.. bara reflekterar en smula. Kom just på ,.. att baka kan jag inte heller !!

Åse | 2010-12-01 11:29:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *