GLÖGG MED PIRATERNA!

16 december - 2010 | 3 kommentarer

Äntligen fick jag en stund med mina  piratvänner och inte minst vår fantastiska förlagschef Ann-Marie Skarp!

Igår träffades vi för att dricka glögg och mumsa på pepparkakor…jättetrevligt!

Här verkar det ju nästan som att jag, Martina och Arja ska sjunga..

Och Petra och jag funderade ett tag på att ta en sväng kring granen…

I dag blir det fest i Förkvällsköket!

Pilgrimsmusslor, Parmalindad kycklingfilé och en krämig risotto! Missa inte det!

Och har ni vägarna förbi Vällingby Centrum (Klackenbergs bokhandel) i morgon fredag så finns jag där och signerar ”Monikas Jul” (och bjuder på ”U” såklart!) mellan 12-14 för att sedan ta mig vidare till Klackenbergs i Järfälla och signera där mellan 15-17!

På lördag finns jag hos Akademibokhandeln i Fältöversten mellan 14.30-15.30!

Och på söndag Hos Akademibokhandeln i Sollentuna centrum mellan 12-14!

Varmt välkomna!


TKB! Oj! Men eftersom det är hos Klackenbergs så är det i Jakobsbergs centrum! Väl mött! Lena Willin! Hinner knappt! Men jag har kul! Och just en sådan kommentar som din gör mig jätteglad! det är ju just det det hela går ut på, att få er att tycka att det är kul och gott i köket! /Monika

monikasmat | 2010-12-16 21:00:00

Hur hinner du? vill passa på att tacka för det fina receptet på fikonmarmeladen med mandel! Jag har letat upp några fina burkar och hängt på rutigt tyg och fint snöre med lappar på. Börjar känna mig som lill-Monika Det blir alltid uppskattade presenter,något man gjort själv(med lite hjälp av dig:)) kram kram

lena wilin | 2010-12-16 13:04:44

Monika menar nu Klackenbergs bokhandeln i Jakobsberg centrum? Järfälla är rätt stort....rent geografiskt;)

TKB | 2010-12-16 12:12:58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *