SUGEN PÅ SILL?

18 december - 2010 | 9 kommentarer

Lyssna här så blir ni ännu mer sugna!


TKB! Ha, ha,,,ingen orsak;)! /Monika

monikasmat | 2010-12-19 09:25:26

God söndag morgon! Tack Biggan och Elin-Maria för alla hejarop och tilltro....snacka om att satsa på en "högoddsare" ;) Monika ööh..bloggberoende... och tack för middagen ;)

TKB | 2010-12-19 08:40:55

Tkb! Ha,ha!vilken syn!i phone på toa mitt i middagen! Härligt! Biggan! Jag med! Elin-Maria! Så fantastiskt fin du är mot din bror! Och det låter hur mumsigt som helst! Kamila! Dags att byta till västerbottensill! /Monika

Monika | 2010-12-18 21:53:33

jag lägger in cyrrysill varje år http://www.ovanligtgott.se/2010/11/currysill.html

kamila | 2010-12-18 21:30:12

TKB, HELT UNDERBART MED ATT PROVSMAKA HELA MIDDAGEN. JAG LOG FÖR MIG SJÄLV. DET VAR IGENKÄNNANDETS ´SÅ ÄR DET JU ! KANSKE HAR ALLA VARIT DÄR?, MEN VI ERKÄNNER DET OCKSÅ. MER FEL, SOM JAG GJORT I DAG T.EX : VI HAR IDAG GRILJERAT 3 SKINKOR & IGÅR VAR DET SÅLEDES LÅNGKOK PÅ G. GRILJERINGEN / MARINADEN TILL DEM VAR SÅ GOD, ATT .......JA, DU VET.........FÖR ATT VERKLIGEN HINNA MED, PROVÅT VI EN VARSIN SKIVA OCKSÅ & PÅ DET VAR DET " TALA-INTE -OM FÖR -PAPPA.VARNING ". SKYLLER PÅ, ATT VI KAN TRÖTTNA PÅ SKINKA OCKSÅ. MEN IDAG VAR HEMLIGA PROVSMAKET ALLDELES LJUVLIGT.FAST DET FÖRSTÅS, IBLAND KAN ÄVEN FÖR MYCKET VARA HELT UNDERBART. MONIKA DET VAR INTE 3 ST. SKINKOR UTAN 1 JÄTTESTOR, SOM FICK RÄCKA TILL FLERA, EFTER ATT HA DELAT. MIN BROR VAR HUR LYCKLIG SOM HELST DÅ HAN NU FICK " EN EGEN SKINKA " ANALOGT MED DET SÅ VAR DET INTE HANS SKINKDEL, SOM DET SMAKADES IFRÅN. HANS DEL HÖLL PÅ, ATT INTE HINNA SVALNA,INNAN HAN LADE DEN " FÖR SIG. "...... I MORGON FÅR VI AGERA " KLAPPFABRIK " DÅ EN KAMRAT DRAR UPPÖVER NÄSTA VECKA. BÄST ATT PASSA PÅ, OM EN BIL KOMMER SÅ LÅNGT I DET HÄR VÄGLAGET MEN VI CHANSAR. SÄNDER ÄVEN LITE TILL VÅRA GRAVAR. HA DET SÅ GRANKOTT ALLA.

ELIN MARIA | 2010-12-18 21:02:20

Biggan helt sjukt /förlåt;)/ gott!!..om jag skulle ge mig på svaga is..då är du V.I.P och hedersgäst var gang;) Monika Dessa äventyr är "din förtjänst"...och eftersom jag har fixat detta så är det genialt gott och enkelt med dina både recept och instruktioner..snacka om inspiration till "kan själv"..... (nu måste jag ut från badrum och iPhone ...hörs sen..ladies)

TKB | 2010-12-18 19:38:00

TKB Heja heja! Det verkar lovande, så gott att det blev mycket smakprov förstår jag. Ha en trevlig kväll med dina gäster!...när startar du catering? Jag ställer mig i kö.

Biggan | 2010-12-18 19:20:23

öööh...nu ha jag "prov smakat" nästan hela middagen...gott så in i h---e ..hoppas att det inte är så hungriga gäster...

TKB | 2010-12-18 18:45:07

Monika så klart det med...fast nu tar jag en utmaning och ställer mig i köket och lagar middag...."dina Italienska biffar"...får ser hur detta utvecklas...om inte annat så kan jag alltid plocka fram färdiga tilltugg, öppna vällagrat och bevarad vin..försöka prata bort middagen... Trevlig lördag kväll för alla här och där;)

TKB | 2010-12-18 16:54:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *