PROPPMÄTTA!

29 december - 2010 | 6 kommentarer

Ja inte kan man klaga på att man inte blir mätt på vare sig det ena eller det andra i dessa dagar!

Om vi börjar med maten:

Här är mannen som gör min frukostomelette som är den mest perfekta omelette man kan tänka sig! (Liten rund och tjock med allt inuti!)

Därefter är det dags för lunch på stranden och idag provade vi ett ”litet hak” istället för någon av de större restaurangerna, supergott! Vi åt allt från curry till nudlar till grillad sparris och ja, tyvärr också, pommes frites!

Vår ”hostess” rekommenderade oss sedan att ta en tur till marknaden i Khao Lak, vi gjorde som hon sa och hon vinkade glatt av oss!

Och nu är vi på väg!

Och här fanns allt vill jag lova för att stilla hungern efter shopping!

Från Christian Dior nagellack…

till hemmagjord sockerrörssaft i begagnade Coca colaflaskor!

till fantastiska grillade fiskar…

handgjorda gjorda korvar…

hemlagade grytor!

grillspett!

Sprit!

Och som överallt! Spel förstås…

Men det fanns också mer begärliga ting som kläder, väskor, klockor, smycken av alla märken och designers! Allt från Gucci till Prada till Hermés till Juicy couture!

Och här gick vi loss ordentligt!

Fullproppade med välfyllda kassar och mätta på shopping åt vi sedan en himmelsk måltid beståendes av jag tror inte mindre än 12! olika rätter, här!

Så fruktansvärt gott alltihop! Bläckfisk, kyckling, biff, grillad fisk……Hit ska vi komma tillbaka!

Och nu ska vi somna, proppmätta på både shopping och mat!

Go natt!


TKB! Tack och detsamma! Martina! Vi njuter! Anna! Ha, ha...ja så är det nog! Dorran! Ni är alltid med mig:)! Cath! Kanske i närheten....och ja, vi njuter! /monika

monikasmat | 2010-12-30 04:30:54

Vad härligt Ni har det!!! Jag läser din blogg & Vimmelmammans varje dag, 2 Sthlms tjejer med helt olika budskap men lika sköna båda 2. Vad ser jag idag??? Ni är i Thailand och troligen på samma ställe. NJUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cath | 2010-12-29 22:45:53

Vilka härliga bilder och berättelse! Känns som om vi är med dig på resan! Här tittas på Zorro med Antonio Banderas på tv 4! Gör inte ont! Till middag blev det nyttig kyckling wok! Må forsatt gott!

Dorran | 2010-12-29 21:48:00

Hej! Tror inte att det var sprit i flaskorna om jag ska vara ärlig! Minns att jag trodde det också men det visade sig vara bensin. Vi upptäckte det när vi skulle tanka vespan vi hyrt! Härliga Khao Lak! Jag längtar dit. Gott nytt år och Tack för alla härliga recept!

Anna | 2010-12-29 21:26:00

Jag är inte alls avundsjuk ;-) Ni ser ut att ha det jätteskönt! Njut!

Martina | 2010-12-29 20:41:34

Ser helt underbart ut och gott att läsa! och visst är både maten och allt runt om en god variation till livet övrigt - kul att se dina glada barn också! Ha de gott! och Gott Nytt År

TKB | 2010-12-29 19:38:41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *