OCH NI GLÖMMER VÄL INTE!

30 december - 2010 | 5 kommentarer

Att laga mellandagsmat ur ”Monikas Jul”!

Här finns supergoda rätter som passar perfekt för både familjen, det lilla sällskapet och det större sällskapet! Vad sägs till exempel om Kalkon i kokossås, Lax med fänkål och saffran eller Köttgryta med kanel?


Hälsa havet ifrån mig :-) Tackar dig för det gångna året med all inspiration du bidragit med invid spisen hemma.. Ikväll skall vi festa loss på din pepparkaks cheesecake innan tolvslaget! Gott nytt 2011! Kramsiar

AnnSophie | 2010-12-31 10:22:40

Anna! Bra val! Och Gott nytt År tillbaks! Elin Maria! Åh, tack själv! Cecilia! Ha. ha..ja, det ska jag göra om jag ser honom! Nu bor jag inte i Khao Lak utan i Khuk Khak....men ändå....Och tack själv för att du följer mig och min blogg! /Monika

monikasmat | 2010-12-30 12:35:19

Hej Monika! Springer ni på 3 långa skäggiga mörka killar o Koh Lak så är det min son som tillsammans med sina vänner just nu är ute på sin Asienresa. Ge Eric en varm kram från mig och önska honom Gott Nytt år, vilket jag självklart önskar dig också . Tack Monina för din fina blogg och för din insperation Kram Cissi

Cecilia | 2010-12-30 10:57:42

ÅRETS NÄST SISTA DAG. FASTÄN DU ÄR LÅNGT BORTA MONIKA : TACK FÖR I ÅR & TACK FÖR ALLT DU GAV. MYS PÅ BARA. VÄLKOMMEN HEM TILL ETT NYTT ÅR

ELIN MARIA SUNDBERG | 2010-12-30 07:07:47

Ni verkar ha det fantastiskt, ett riktigt GOTT NYTT ÅR! önskar jag er! Hos oss blir det ankbröst enligt ditt recept på nyårsafton så då kommer jag att tänka på dig ;-) Ha det gott i solen!

Anna | 2010-12-30 06:14:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *