GOTT NYTT ÅR!

1 januari - 2011 | 4 kommentarer

Hoppas ni alla hade en fantastisk nyårsafton! Det hade vi! Jag återkommer för nu ska vi bada;)!


Elin Maria! Vi är glada att du finns här! Detta blir ett riktigt bra år det känner jag på mig! Kram på dig! Och blogga på! L8! Detsamma tack! Och sovmorgon låter skönt! I morse försovde vi oss förr Iphone var buggad! /Monika

monikasmat | 2011-01-02 12:04:43

Önskar naturligtvis dig också ett Gott Nytt 2011! SÅ skönt ni verkar ha det! Funderade ett tag på att gå upp tidigt i morgon och titta på Elvira Madigan med din vackre make, men det blir nog sovmorgon istället:)

L8 | 2011-01-01 22:58:32

Elin Maria, Du är verkligen en aktiv bloggare både här hos Monica och hos Catharina L B, som jag i alla fall har sett. Så nog har du haft modet att kommunicera dina tankar. Lycka till på det nya året. //Helena

Helena | 2011-01-01 18:20:28

GOTT NYTT ÅR ! DEN FÖRSTA KOMMENTAREN PÅ ÅRETS FÖRSTA DAG KÄNNS MYCKET NATURLIGT, ATT TILLÄGNA DIG,MONIKA, SOM ÄR PÅ LJUVLIG RESA. TACKET ÄR JU AVKLARAT, MEN DET TÅLS ATT UPPREPAS, ATT TACK VARE DIG,KOM JAG ATT VÅGA MIG UT I DEN HÄR FÖR MIG OKÄNDA VÄRLDEN, DATORNS. DU GAV MOD, JAG BLEV SEDD, LÄST & DET KOM, ATT FÖLJA SÅ MYCKET NYTT, ATT TA TILL SIG, DET JAG ORKADE & KUNDE. SEN ALLA DESSA FANTASTISKA ÖVRIGA MÄNNISKOR, SOM BERIKAT, VISAT ATT DE TÖRS, VILL OCH KAN HAR VARIT LÄRORIKT. SAMMANTAGET GÅR EN TACKSAMHETENS TANKE TILL ER , SOM FUNNITS HÄR, FAST I OLIKA " FORMER. " JAG TYCKER DET ÄR SÅ OERHÖRT ROLIGT, ATT FÅ FINNAS MED ER HÄR. TACK FÖR DET ! GOD FORTSÄTTNING TILL ETT 7 TUSAN TILL GOTT, LÄRORIKT,& LEVANDE ÅR 2011.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-01-01 14:07:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *