NYÅRSFEST PÅ STRANDEN!

1 januari - 2011 | 9 kommentarer

Ja, lite märkligt känns det allt att kliva omkring barfota på en strand vid tolvslaget! Väldigt annorlunda mot hur vi brukar ha det när vi pulsar omkring i täckbyxor och dunjacka hemma på Djurgården när det är dags för fyrverkerierna!

Nu var det inte bara fyrverkerierna som bjöd oss på festligheter och förtjusningar! Nejdå, kolla in dessa dansare som underhöll oss!

Och maten kära vänner! Jag säger bara maten!

Havsdjur!

Och kött av alla de slag..

grillades och serverades a la minute! Fantastiskt gott!

Och i morgon blir det ett stort och spännande äventyr! Vi ska åka ut med en båt och snorkla!


Åse och Biggan! Såklart att även jag undrar över en sådan kommentar (tycker ju att jag lagar rätt bra mat ur min egen samling;) Däremot känner jag ett ansvar att svara så det försöker jag alltid! Och jag gillar er båda skarpt! /monika

monikasmat | 2011-01-03 10:27:20

Åse, fortsätt "slinta omkring" på tangenterna här på bloggen, snälla! Du sätter piff och krydda på det hela med dina åsikter. Känner mig glad över att kunna räknas till din själsfrände, det sög jag i mig på stört! Tackar, tackar.

Biggan | 2011-01-02 19:57:29

att jag har en "själsfrände" i dig !!! (Biggan) !! hälsar Åse , som ,.. trots ett par glas rött,... fortfarande har sinnet i behåll !!!

... Tror banne mig.... | 2011-01-02 17:06:01

EXAKT!!! ÅSE!!!! ...tänkte "ligga lågt"- men du banade väg!!!! Så jag instämmer "bara"! Herreminje, Monika att du orkar!!!! Simma lugnt!

Biggan | 2011-01-02 16:52:25

att människor är intressanta ???? ,... nej,... vet bara att jag aldrig skulle orka ha en egen blogg,...varför,??? Herregud , giv mig styrka och förlåt mig "mina synder" ,...men om jag befann mig i Thailand,.. dessutom på semester, bli pådyvlad en annans människas matlagningsrecept ,.. (i ett program som vi i framtiden vet nada om),...ja då skulle i.a.f. jag bli en aning "nojig)" ,... är faktiskt "impad" över ditt sätt att alltid besvara kommentarerna,.. hälsar Åse ,.. som antagligen har litet tråkigt eftersom jag så "glatt" slinter omkring på tangenterna här i "cybervärlden" !!

.....Undrar om det här,...gör ,.. att j ag tycker ... | 2011-01-02 16:42:01

Maria! Tack för tipset! Men jag måste erkänna att jag inte har den blekaste aning om vem Martina är och då ännu mindre om vad du vill att jag ska laga! Gott Nytt År! /Monika

monikasmat | 2011-01-02 15:57:06

Jag tycker du ska laga Martina Kopp Axens recept, i Förkväll! Gott nytt år, Monika!

Maria "Mia" i Borgholm | 2011-01-02 14:33:24

God fortsättning på 2011!!! Kram

Anna | 2011-01-02 08:23:18

Gott Nytt År! Kram från Heléne

Heléne Persson | 2011-01-01 17:17:26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *