STRUL!

13 januari - 2011 | 6 kommentarer

Så hade vi missuppfattat varandra, J och jag!

En intervju och plåtning som jag var helt inställd på skulle göras idag hade plötsligt blivit bokad imorgon! Och imorgon kan jag inte! Så nu har vi ringt varandra i typ två timmar och det blir idag!

Som om inte detta var nog hängde sig mitt ”Word” program när jag skulle skriva och lämna recept till min matkasse….

Ja Jisses! Vilken förmiddag!


Lena A! Ja, att jag inte tänkte på 13!!! Men det gick bra till slut och nu är det vår i mitt hus:)!¨ ElinMaria! Granen åkte ut! Barrade ner hela huset på vägen! Ja till och med i alla skor i hallen finns det nu barr! Trots idogt dammsugande ser jag barr överallt! Men som sagt! Nu är det vår i mitt hus och det känns skönt! Angela! God fortsättning själv! Och jag kikar in! Bigge! J var en kvinna och det gick bra:)! TKB! Den var faktiskt riktigt bra! /Monika

monikasmat | 2011-01-13 20:43:13

Monika Först Jul, sedan strul och NU KUL;)

TKB | 2011-01-13 17:27:56

Heja Monika! Gillar när kvinnor (vet ju inte om J är man eller kvinna) står på sig och segrar. Hoppas allt blev bra. KRAM!

Bigge | 2011-01-13 17:27:54

Hej Monica! God fortsättning på det fantastiskt fina året. Nu har jag uppdaterat mig på din blogg det var ett tag sen jag var inne, kanske kan jag kallas ett otroget fans men jag har egentligen inte varit otrogen utan bara lite frånvarande! Nu ska jag i alla fall bli trogen igen! Verkar som att ni haft en helt fantastiskt semester i Thailand, vad härligt att komma bort så där! Webbsidan/bloggen för Mormor Magdas Därproducerade Glass har tagit form nu och jag skulle bli jätteglad om du ville kika in lite! www.darproducerat.se kram Angela från caféträffen i Småland i oktober ps julmiddag i januari ja men det är nog det tidigaste jag hört talas om, du vinner! ser fram emot att läsa reportaget i oktober eller nåt!

Angela hos Mormor Magda | 2011-01-13 15:18:19

MONIKA ! NU VÄNDER VI PÅ DET HÄR & TÄNKER SOM SÅ : I DAG ÄR DET KNUT & DET ÄR ÄVEN NAMNET PÅ VÅR FAR, SOM INTE LÄNGRE FINNS MED OSS. KNUTSBAL ! SUG PÅ DET ORDET, DU SOM ÄR DANSARE. JULGRANSPLUNDRING, TID FÖR DETTA ? 20-ON DA´KNUT DANSAS JULGRANEN UT. EN BILD TILL: SMÅ VITA MOLN HÄNGANDE I SILKESTRÅDAR, NER FRÅN EN BLÅ HIMMEL = TYG, SOM FÄSTS I TAKET PÅ RUNDSTAV ELLER BAMBU, I ETT BÖLJANDE UTSEENDE. MOLNEN BLIR BÅTAR SEN & DE FÖR DIG TILL MARSTRAND ELLER ITALIEN..........SE DIG SJÄLV DÄR I. DET KAN NOG HJÄLPA UPP MORGONENS STRUL ?MAN SKA IINTE FLY, JA, JAG VET......MEN PÅ KNUTSDAGEN ÄR DET TILLÅTET.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-01-13 13:22:03

Monika, det är olycksdatumet 13 idag,dock inte fredag. Här på jobbet gick inte bokföringsprogrammet idag och flera fick göra omstart på sina datorer. Så jag instämmer med dej. Vilken förmiddag. Hoppas resten av din dag blir bra och god forts. på det nya året. Kram Lena.

Lena A | 2011-01-13 11:45:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *