FANTASTISKT!

18 januari - 2011 | 9 kommentarer

Så satt jag då där på öron-näsa-hals /operationsavdelningen på sjukhuset…

Undrade om detta verkligen var nödvändigt! (hade visserligen ringt redan igår och försökt avstyra den inbokade operationen av bihålorna)

Och se!
Nu sitter jag och äter frukost ( världens godaste plastmacka;) i sjukhusets Bistro, jag slapp operationen:)! Hurra!


TKB! Ha, ha,,,knopp och snok;)! /Monika

monikasmat | 2011-01-19 17:26:11

Åse riktigt kul...dubbelskräll och synd att det inte gick och spela på oddsen;) Monika haha..positiv även för en plastmacka;) Klart du slapp - doktorn vek väl sig inför din ifrågasättande..som visar att han/hon kanske inte hade svar på alla dina frågor? Bra gjort - patienten /i detta fall du;)/ skall själv få besluta och äga sin kropp och inte minst knopp!

TKB | 2011-01-19 15:41:35

Åse! Ja, visst var det! Och samtidigt inte klokt att jag slapp för att jag ifrågasatte??? malin! Det gör jag! Nu blir det lunch med väninnan.....you wait and see;)! Biggan! Det var det som gick upp för mig när jag såg alla med pinnar i näsan.....så ville jag inte ha det! Och tack och lov så blev jag bönhörd! Millan! lycka till med rårakan och ja, det var skönt att jag slapp! Gunilla! Ja, maten är bra mycket roligare! Doris! Jag har lyckats ganska bra hittills m,ed att hålla mig borta från sjukhus och det tänker jag göra i fortsättningen också! /Monika

monikasmat | 2011-01-19 11:59:21

Håller verkligen med alla andra på bloggen...vilken tur att du slapp operation, håll dig ifrån sjukhuset om du kan...håll dig vid grytorna istället....mycket bättre jag lovar! Nu packar jag för en skön resa med mannen till Sälen för längdåkning, tjohoo...

Doris | 2011-01-19 11:26:50

Vilken tur du har som slapp :) Skönt att inte behöva göra några ingrepp. Hoppas du slipper nya infektioner ! Nu kan du ägna dig åt maten istället. Rårakorna låter väldigt gott ;)

Gunilla | 2011-01-18 19:25:07

Vá skönt att Du slapp op. av bihålorna idá ;-) Kan tänka mig att plastmackan smakade Gott :-).... men i ärlighetens namn så är Dina mackor godare hemma det tro ju já..... i alla fall......Kram och ta hand om Dig och dina bihålor nu! ps.gårdagens råraka m bacon och lingoncreme recept, yummi...det vattnas i munnen!

millan calling.... | 2011-01-18 17:53:22

...att sjukhusmackan kändes som världens godaste måste ju verkligen tyda på eufori!!!!! Bihålorna är inte att leka med ;-) , skönt att du slapp op. Monika, du ska se att det vänder. Har man en gång börjat "skölja" hos läkare, fått pinnar uppstoppad i snoken, skrapats och rotats... mm mm, brukar "man" få hålla på...tro mig, jag har haft bihåleproblem så det räcker....

Biggan | 2011-01-18 13:08:39

Va bra! Ta nu fortsatt hand om dig, du har ju alltid mer än tusen järn i elden! Kram!

malin | 2011-01-18 10:12:08

..... "snuva" läkar`n på operation , själv vara fri från snuva. .... det kallar jag "dubbelskräll !!!!

Åse | 2011-01-18 10:10:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *