OM ALLT HADE VARIT SOM VANLIGT…..

24 januari - 2011 | 3 kommentarer

…hade vi nu (Thommy och jag) varit på Guldbaggegalan….

Men allt är inte som vanligt idag så vi bänkar oss i soffan ikväll!

Och måste ju ändå kommentera dessa raringar som jag köpte idag!

Jordärtskockor!

Det blir världens godaste soppa av dessa vackra knölar och fick jag inte, minsann! en känsla av att våren är på väg!

Dessutom är en kopp av denna soppa en väldigt festlig förrätt….

Titta bara här och börja laga!


Bigge! Ja, ibland är soffan riktigt skön! Och Linssoppa med curry låter gott! Marie! Åh, kul:)! Och nej ha inte ingefäran i frysen utan i kylen. Och jag antar att ni har kassen varannan vecka? Planen är ju att vi ska göra udda veckor till jämna när de rullat ett varv så ja, det ska ni ju få även om det kommer att ta tid eftersom det nu är 15 veckor som rullar och hela tiden jobbar jag fram nya rätter, inte minns för att ligga rätt i säsong, och då ryker ju förstås en del rätter på vägen.... /Monika

monikasmat | 2011-01-25 07:47:41

Hej Monika! Jag , som är en av alla dina kass-diggare, skrev tidigare att vi inte var supernöjda med fisken (fast vi gillar din mat 100%, lyxveckor när det är Monika-vecka). Idag gjorde vi förra veckans teriyaki-lax ocj alla var lyriska. Bästa betyget vi ger är "det här är ju bjudmat" och definitivt blev laxen bjudmat!! Så gooooood! En fråga; tycker du att färsk ingefära ska förvaras i frysen och bara tas fram och rivas när det är dax? En fråga till; den här veckans matkasse, som vi inte har eftersom vi hade förra veckan, kommer den till oss oxå? Hoppas ni hade trevligt i soffan - jag satt o småfnissa i min!!

Maria Levin | 2011-01-24 22:53:14

Hoppas ni hade det gott med soppan och soffan. Soppkväll här också. Vi älskar soppor, så tack för påminnelsen, för det var ett tag sen vi hade jordärtskocks..... Idag blev det röd linssoppa med curry. J ä t t e g o d och ofta förekommande hos oss när våra allergiker inte är här.

Bigge | 2011-01-24 22:28:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *