LYX!

28 januari - 2011 | 9 kommentarer

I går fick jag till det riktigt bra!

Först åt jag en både god (en underbar torsk med ett matjessmör! Ja, jag vet, det låter konstigt men ack så gott det var!) och trevlig lunch på ”hallen” med Veronica från Life Event.

Och när jag passerade nästan legendariske ”Olsson” på J.E Olsson och söner fick jag en gåva, alldeles nyvärpta ägg! De får bli dagens lunch!

Därefter fick jag massage!

Så skönt! (Kroppen har ju inte fått knådning sedan Thailand;)!)

Sedan var det dags för bokrealease.

Utgivningen av Claes de Faires debutroman ”Alla lyckliga familjer liknar varandra” skulle firas på Pontus. Här bjöds på vin och små snittar och alla fick en bok!

Kvällen avslutades med Heléne och en trerätters på Daphne´s.

Allt från sniglar och pilgrimsmusslor till torsk och scampi till chokladfondant och pannacotta….och det är just denna upplevelse och dessa rätter jag ska ägna mig åt att bedöma idag!


TKB! :) Maud! Låter härligt! Själv ska jag göra kåldolmar idag! '/Monika

monikasmat | 2011-01-30 13:59:30

Det blev jättegott och smakade verkligen Italien. Det är italiensk helg här hemma så ikväll fortsätter jag den inslagna vägen för att avsluta med en italiensk kycklinggryta i morgon. Trevlig kväll! /Maud

Maud | 2011-01-29 19:08:29

Monika Så klart champagne..och tack, redan gjort;)

TKB | 2011-01-29 18:31:58

Maud! Italienskt är ju aldrig fel och Stefano kan sin sak! hoppas det blev gott! TKB! Jodå...champagne:) och rekommendation? Nja..något så personligt som valet av vem som ska massera dig, det måste du välja själv! Heléne! Åh, det låter ju helt gudomligt! Fläskben....och ja, tänk att W ställde upp;)! Trevlig lördagskväll! /monika

monikasmat | 2011-01-29 16:10:20

Hej Monika! Vilken mysig dag du haft! Själv har jag också haft det bra. Min pojke Kim har gjort fläskben med morfar så det blev jubel till kvällsmat! Härligt när de lagar mat ihop! Njut helgen! kram Heléne ( läste om dig i Tara föresten, ni var så söta du och W )

Heléne Persson | 2011-01-28 19:36:07

Monika Härlig kontrast till "turbofarten" och innehåll dagen före..LYX! Torsk,smör,ägg - knådad (skulle behövas även här - har du någon att rekommendera?), socialt och hela paketet i avslut! Hoppas du också fick lyxigt nog att dricka till..? Åse det vore väl spännande läsning om kriterier till "normal".?...måste vara rätt likt opersonlig, osynlig eller något åt det hållet..föredrar personligheter med egen stil, värde och styrka;) Ha en kul fredag!

TKB | 2011-01-28 18:36:45

Vilken underbar dag du haft! Det är du verkligen värd. Jag förstår att det blir gott med matjessmör till torsken. Det blir ju salt och det är ju gott när fisk är salt.. att det dessutom smakar matjessill låter utmärkt. Nu blir det italienskt härhemma, tillagat av mig enligt Stefano Catenaccis recept. /Maud

Maud | 2011-01-28 18:24:03

Åse! Så skönt! För det var mitt krav när jag började blogga! Bloggen måste få handla om livet, om allt, vad det nu innebär.... och inte bara mat! Och ni har ju alla hjälpt till att hålla liv i den! Och näthatet har vi tack och lov inte sett så mycket av här! Ha en härlig fredagskväll! /monika

monikasmat | 2011-01-28 17:06:05

... sedan drygt ett halvår har jag varit rätt "aktiv" i denna blogg,....-dock utan egen kreativitet vad gäller matrecept, det har jag ju fått av matkreatören ), ..vad jag vill säga är ,... vad fantastiskt skönt det känns ,.. att kommunikationen , med såväl mat/humor som allvar , finns inbakad i den här bloggen,... läser/ ser /hör / att det finns ,.. just det som man i dagarna eftersträvar ,..respekt ,... !!! Trevlig helg önskar "filosofen" Åse respekt för oss människor vare sig vi är "normala" eller ej .( Näthat har inte funnits hos mig,...men har förstått att det är tämligen vanligt,..

Åse | 2011-01-28 16:29:58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *