I DAG ÄR DET EN SORGLIG DAG!

1 februari - 2011 | 7 kommentarer

Mina grannar ”Tant Berg” och hennes T flyttar till stan!

Jag har visserligen vetat det ett tag eftersom ”Tant Berg” blev hastigt sjuk i höstas och i helgen hjälptes vi åt att flyttrensa….

Men nu kom mina tårar!

Åh, vad jag kommer att sakna dem!


TKB! Ja, den får vara kvar! /Monika

monikasmat | 2011-02-02 09:52:23

Sorgen är berörande och goda minnen bedårande;) Det kommer att blir bra både för "Tant Berg och T", lika väl som champagnekorken i lampan som lyser upp de goda minnen.

TKB | 2011-02-01 22:19:30

Daniel! Typiskt! I söndags fick vi ingen tidning här på ön! Men i all sorg känner jag att jag just fick en komplimang som heter duga! På något vis blev jag stolt! Tack för infon! /monika

monikasmat | 2011-02-01 20:57:08

Förändringar är det nästan överallt. I DNs senaste Kultur Söndag finns en lång artikel med rubriken Tiden sätter kniven i den goda modern. Den är skriven av Sara Danius som läst/ögnat igenom ett par av upplagor av Bonniers kokbok. Av genomgången drar hon slutsatsen att husmodern inte finns längre (Ganska många av oss andra har nog vetat det sedan åtskilliga år tillbaka). Alltnog, i vänsterspalten på sid 10 skriver Danius: Och ingen kokar sylt förutom Monika Ahlberg.

Daniel | 2011-02-01 20:19:16

Biggan! Ja, visst är det så att de får det bättre i stan! Men jag tänker på alla minnen! Flickorna och jag kom hem från BB på Tant Bergs födelsedag, då drack vi Champagne och korken sitter fortfarande kvar i min kökslampa;)! Anneli! Vi har haft tur med grannarna här! Det är så sant.... /Monika

monikasmat | 2011-02-01 17:12:25

Goda grannar kan man helt enkelt inte få för många av... Det är bara att hoppas att de nya blir en trevlig bekanskap. ( och.... Grattis till dem som får ljuvliga Monika till granne)

Anneli Z | 2011-02-01 16:02:02

Så sorgligt Monika, jag tror mig förstå hur du känner just nu... Vi människor har ju "bara" varandra till låns. "Tant Berg" har det säkert enklare att leva inne i stan och du kan ju besöka henne eftersom avståndet ändå inte är så stort. Försök tänk litet så Monika blir det kanhända lättare även för dig. Ingen av oss blir yngre- ålderdom och krämpor kommer förr eller senare till oss alla... Jag tror tant Berg och hennes T gjorde ett klokt beslut/innan det blir för sent/... Håll kontakten! Tröste varm kram till dig om det nu kan hjälpa dig från Biggan

Biggan | 2011-02-01 15:28:39

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *