DÅ VAR DET DAGS IGEN….

10 februari - 2011 | 10 kommentarer

….att vara ”Världens bästa Mamma”!

Beatas klass ska ha disco ikväll och det behövs föräldrar som bakar och hjälper till.

Bara att kavla upp ärmarna och sätta igång!

Det får bli de säkra korten Sirapssnitt och Drömtårta!

Receptet på Sirapssnitt finns här och receptet på Drömtårta finns här.

Sedan var det dags att öva…få in den rätta discofeelingen…

Fast då var jag, hör och häpna!

-Pinsam!

Ja, ja,,,det är inte lätt att vara ”Världens bästa Mamma”!

När jag bakat och dansat klart ska jag träffa en människa med det fantastiska namnet Amelie!

Vi får se vad det leder till….


Camilla! Jaaa, det tyckte jag med! Men uppenbarligen inte mina döttrar.... Åh Biggan! Skulle vilja hamna på samma hem som dig! Jisses vad kul vi skulle ha! Karin! Åh, jag anlitas ju för en massa kurser så jag har inte ens funderat på att rodda ihop det hela själv....men någon gång kanske och då har du en plats;)! Anna! Ja, det är väl för komiskt hur pinsamma vi mammor är om man lyssnar till döttrarna.... Elin maria! Nej, vi lever inte för evigt men kanske får vi ett nytt liv;)? TKB! Ha, ha....vilken komplimang! (Tror jag...) Susanne! Förstod att du skulle "gå igång"på denna! /monika

monikasmat | 2011-02-10 21:32:03

Haha...sällar mig till TKB:s skara....finner inga ord för vad jag ser!! Magiskt;-) Hur i hela friden kan DET vara pinsamt..? Du är ju för söt!

Susanne | 2011-02-10 20:34:21

Stum av beundran...."drömmarnas sirapssöt discodrottning"..

TKB | 2011-02-10 17:39:24

JO, MEN VISST MONIKA. DU STÅR DIG I KVÄLL. DET KOMMER ATT BÄRA RIKTIGT BRA & ÄNDA TILL SISTA DANS. DU, JAG TÄNKTE PÅ DET, SOM SKREVS OM ADVOKAT HÄR OM DAGEN. DU HITTAR ALLTID RÄTT. DÅ KAN DET GÄLLA LIVET & DÖDEN. FÖR ATT KLARA UT DET SISTNÄMNDA FÅR MAN SE OM " SITT HUS " MEDAN MAN LEVER. SÅ SKÖNT ÄR DÅ INTE ATT ENS ADVOKAT FINNS & SOM KAN STÖTTA I LAGOM DOS, ATT ALLT BLIR SÅ BRA SOM MÖJLIGT BÅDE NU & SEN. I MITT ENA FALL BEHÖVS EN ADV. UTOMLANDS & HÄR HEMMA 2 VITTNEN FÖR ATT ALLT SKA GÄLLA. DET ÄR SKÖNT, NÄR ALLT FALLER PÅ PLATS. JAG SATT ALLT & GRÄT, DÅ JAG SKULLE FORMULERA " EFTER MIN DÖD. "MEN DET VAR JU TVUNGET. INGEN LEVER JU FÖR EVIGT. DET VAR INTE HELT LÄTT........

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-02-10 15:41:42

Snyggo! Tycker du ska ta på dig den ikväll ;-) Pinsamma mammor finns överallt, här sitter en... ;-) En god vän till mig som är skånska hade fått noggranna instruktioner om att hon inte fick prata när hon var klassmamma på dotterns disco här i Östergötland :-D Di barna, di barna!!! Det är roligt nästan jämt!

Anna | 2011-02-10 15:13:06

ja semlor blir det och något gott att fresta mannen med (han älskar Äppelpaj ) till Alla Hjärtans Dag på måndag. Monika har du aldrig funderat på att anordna inspirerande Mat/bak lagningskurser eller liknande ? I såfall "paxar " jag en plats redan nu :-)

Karin | 2011-02-10 14:22:12

Tack för att du är du! ...som kan bjussa på dig själv! Känner igen barnens reaktioner sedan de var "små"- numera lägger dom huvudena på sned och säger litet förstående,"jaa du mamsen" när jag "tokar mig"...Det har jag bestämt mig för att på hemmet, när den dagen komer...då....d-ar i suset... vägra dragspel-livet. Tänk sedan Monika, när barnbarnen kommer, jag lovar dig då bakar du till deras klass"jippon"!!! Min tonårskille/barnbarn/ bad mig så med bedjande blick för ett tag sedan- vips gjorde mormor 3 rulltårtor......no comments!

Biggan | 2011-02-10 13:23:03

Inte pinsam... PARTYPINGLA!!! :-)

Camilla | 2011-02-10 13:17:27

Karin! Det hade ju varit underbart! Nu är jag färdigbakad och far iväg mot nya äventyr! Lycka till med baket i helgen! Semlor? /monika

monikasmat | 2011-02-10 13:07:24

jag har kunnat komma och hjälpt till med baket ;-) är så bak-sugen denna vecka :-) så jag får nog ställa till med storbak av alla de sorter i helgen , får väl se om suget håller i sej till helgen , det vet man ju aldrig ;-)

Karin | 2011-02-10 11:09:22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *