ÄR NI SUGNA PÅ EN NY SOFFA, FÅTÖLJ, SÄNG ELLER FÖR ALL DEL ETT GOLV?

23 februari - 2011 | 5 kommentarer

Då kommer här fantastisk inspiration från Görvälns slott!

Och det är inte bara sofforna, fåtöljerna, sängarna och golven som är personliga och vackra här!

Nej, nej!

Såväl personalen som maten som miljön och slottsherren själv är väl värda besöket, åk hit!

Eller planera ett bröllop eller en födelsedagsfest, stället är perfekt för allt slags firande!


Karin! Åh, lyckliga du! Jag skulle genast plocka ner den från vinden! Elin Maria! Ha, ha...nyfiken i en strut;)! Och virvla på! TKB! Inte ännu;)! Heléne! Ja, du måste åka dit! Så otroligt vackert! /monika

monikasmat | 2011-02-25 12:25:17

Så mysigt det ser ut.....Kram heléne

Heléne Persson | 2011-02-24 17:33:38

Monika Det kan inte vara sant...50??..du?? ...om jag hade "ett flott slott" eller annan passande lokal/miljö skulle jag med glädje låna den ut till din fest! Görvälns - mycket snyggt och roligt, skall absolut ta en "happy dygn" där i framtiden!

TKB | 2011-02-24 16:14:42

MINSANN MONIKA, DET DÄR VAR SÅ SNYGGT. GILLAR FÄRGERNA. HA, HA, VAD GJORDE DU DÄR EGENTLIGEN..........MMMMMM. KANSKE KIKADE DU PÅ 50-ÅRSLOKAL / OCH ELLER / BRÖLLOPS DITO. DET SÅG UT, ATT PASSA FÖR BÅDA. VEM VET...SKRIVET KANSKE I SNÖN ? MEN JAG FÅ LÅTA TANKARNA VIRVLA, ELLER ?

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-02-24 12:58:18

åhhh vilka vackra möbler , den lilla bruna soffan med rosa kuddarna skulle nog passa ;-) åhhh vilket golv....det får nog bli en tur till Järfälla. Jag har faktiskt en liknande rosa soffa med fotölj + vackert bord på vinden , den får tyvärr stå där pga platsbrist , men visst är de vackra möbler.

Karin | 2011-02-24 09:06:04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *