EN SNABBRAPPORT OCH GODA LUNCHTIPS!

28 februari - 2011 | 4 kommentarer

Kommer ni till Åre så måste ni göra ett lunchstopp på Kastrullen!

Det ligger mitt i en av backarna när man åker mellan Åre och Björnen. De serverar ett urval av riktigt, riktigt goda korvar, surkål i grillad baguette! En öl därtill och inget finns att sakna!

Och en gång varje år måste vi ta oss ända till Copperhill för att äta deras goda stenugnsbakade pizzor!

Det gjorde vi idag!

Men då upptäckte vi också vilka enormt goda hamburgare de serverar!

Restaurangen är väl värd ett besök men hotellet???

Tja, inte vet jag! Men en sak vet jag:

Att där vill jag inte bo när jag är i Åre!

Och nu skall vi gå till Granen för att äta middag!

Det blir säkerligen riktigt gott för det har det alltid varit förut:)!


Bigge! Ha, ha! Barnen hade med sig inneskor men inte jag! Här traskar man omkring i tofflor eller värsta fjällskorna! Ochh åh, kalvlägg! Min osso bucco måste du göra! http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2008/09/18/slottsmenyn-klar-och-kalvlaggen-bestalld/ /Monika

monikasmat | 2011-03-01 18:41:19

Låter härligt, men som jag sa. Det som inte är med klarar man sig ändå utan, så fortsätt att njuta! Vill när du är på matbanan igen gärna ha ett recept med kalvlägg. Gjorde i helgen en god, men omständlig, från Mannerström. Du brukar alltid vara "lättlagad" och GOD! Trevlig vecka!

Bigge | 2011-03-01 07:05:53

Elin Maria! Finaste du! Vi har det underbart och all packning kom fram! Dock fick inte jag med mig allt i väskan......men barnen tycks ha allt;)! /Monika

monikasmat | 2011-02-28 23:14:12

LYCKLIGT ATT NI KOM FRAM ! DET ÄR STRUTEN HÄR PÅ KH. HOPPAS ÅTM. 95 % PACKNING KOM FRAM / MED. INGEN DÅLIG SIFFRA. FORTSÄTT NU FIRA MIN MARIADAG & HA DET SÅ GOTT ! HA DET GÖRTREVLIGT ÖVRIGA DAGAR OCKSÅ I VASALOPPSVECKAN

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-02-28 20:49:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *