ATT VÄNTA HAR ALDRIG VARIT LÄTT!

1 mars - 2011 | 4 kommentarer

Solen skiner och vi är inte de enda som vill upp på toppen!

Nu har vi snart väntat i 40 minuter….

Men det kommer att bli fantastiskt när vi väl är där!

Små flickor som väntar…

Stora flickor som väntar…


Biggan! Min högsta dröm är att få en egen muurikka! Och ja! Jämtarna går inte av för hackor! Go natt! /Monika

monikasmat | 2011-03-01 23:58:57

Monika, jag ser att ni har det underbart. Och visst NATUREN den är sagolik! Jag har varit på Skutans topp många gånger både sommar och vintertid, så jag förstår din känsla. Fortsätt ha det avkopplande och skönt! Och du, man vet aldrig...muurikkan hänger ju där ute i förrådet i stugan.... Jämtar är så in i bängen lokalpatrioter, så det är ingen hejd på oss. Kram Biggan

Biggan | 2011-03-01 22:37:31

Biggan! Åh, jag hade gärna kommit hem till dig och käkat! Och ja, jag förstå¨r vad du menar....men uppifrån skutan. när man blickar ut, då finns det inget man vill ändra på! Jag tror till och med att du blivit nöjd! Så vackert och mäktigt! Och samen som serverade renkorven vid stendalsliften var värd hela resan! Mer om detta kommer! Du kan vara stolt över dina jämtar! De rattar runt Åre på ett fantastiskt vis! Och är det någon som jobbar här som är otrevlig, ja, då är han/hon från Stockholm! Det finns några trevliga Göteborgare också;)! /Monika

monikasmat | 2011-03-01 18:44:40

40 minuter!!!!!! Tålamod Monika, för mig tog det över 30 år att nå toppen! ;-) Tack för ditt lunchtips i går, men när jag är i Åre åker jag hem och käkar.... Skönt at du trivs och att solen skiner på er, njut. /du vet ju vad jag anser om Åre i nuläget haha, som mycket gammal fjällräv och surJämte/ Kram från Biggan

Biggan | 2011-03-01 16:16:02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *