NU HAR VI TRÄFFAT SKIDPATRULLEN!

2 mars - 2011 | 6 kommentarer

Ja tyvärr!

Men det är ’bara’ en tumme som tur är!

Men nu är vi gladare! Det är dags för lunch och vi sitter ute!!!!

Man kan tro att det är påsk!

Och köttbullarna smakade riktigt gott!

Än är det ingen storm!

Men detta kanske bara är lugnet före stormen!?


Åse! Det kommer att bli helt fantastiskt! Du anar inte vilka krafter som finns! /monika

monikasmat | 2011-03-02 23:49:51

... Halleluja!!,.."Patienterna" på fötter, så också snart skidorna,... Doktor'n har fått en Ros för "härligt bemötande" ,... samt "healing" med antibiotika ,.. med detta i lungorna kör vi snart igen förlorade dagar !!! Förhoppningsvis är era tummar läkta,... hälsar Åse från kommande vistelse i VEMDALEN !!

Åse | 2011-03-02 19:35:00

Åse! Vi får hålla tummarna! Dvs de vi har hela;)! /Monika

monikasmat | 2011-03-02 18:11:13

... följer ditt råd !!,... "farbror doktorn" har dessutom lovat ,...att samtliga "patienter" skall vara på "fötter" ,...- i backen om några dagar ( har han fel blir det reklamation ) men i den här familjen verkar de flesta vara av "7 tusan j----r ,.. så det brukar fixa sig !!

Åse | 2011-03-02 16:53:07

Åh Åse! Så miserabelt! Men bred ut fällen, öppna skumpan och knäck hummern vet ja;)! /Monika

monikasmat | 2011-03-02 16:33:22

... Längdskidor och stavar på plats !! ,... renskinnen på sina platser !!,...färsk hummer ,... med "skumpa" därtill " kräftor å härliga ostar intagna,... varför då ?? ,... jo ,... barn och barnbarn sjuka ,.. skulle varit i Vemdalen som vanligt , men med influensan i bagaget tycks det som om vi " gamlingar" som håller oss friska får "förlusta" oss så gott vi kan !!! (och det gör vi ) !! Fortsatt härlig vecka önskar Åse

Influensan!!! | 2011-03-02 15:03:20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *