ÄNTLIGEN!

24 mars - 2011 | 7 kommentarer

är det förbaskade haveriet med bloggens server löst (trodde jag skulle bli galen!) och jag kan få berätta att Årets Sill är en underbart god sill med smak av purjolök och svartpeppar!

Den är riktigt god! Smakrik och generös! Ja, man blir faktiskt glad!

Och det var vi som bestämde att just den skulle vinna!

Rolf, (ordförande i Sjöräddningssällskapet) Jennie, (som tävlar i Mästerkock)

Peter, (Så ska det låta!) jag och Håkan (som just fick en stjärna i Guide Michelin!)

Och nu kära vänner vill jag uppmana er att köpa denna goda sill (från 6 juni då den släpps)!

Inte minst för att den är så vansinnigt god men också för att 1 krona per burk går till Sjöräddningssällskapet som drivs på helt ideella medel och insatser!

Helt fantastiskt och de gör ett väldigt viktigt arbete på sjöar och hav över hela Sverige!

Räddar både liv och båtar…

Och skulle det bli serverhaveri igen och bloggen havererar så kan ni alltid hitta mig här!


Forsell! Den är supergod och ja den ska förhoppningsvis finnas "överallt"! /Monika

monikasmat | 2011-03-25 13:34:22

Alltså, nu är jag tydligen helt tvärt emot, men jag tycker att det låter GOTT, med purjolök & svarpeppar!! Båda delarna gott i det mesta! Så givetvis ska denna sill testas. Frågan är nu bara..... Kommer den att finnas till försäljning, överallt i "vanliga" affärer? Trevlig Helg!

Forsell | 2011-03-25 09:55:40

Andreas! Ha, ha! Nej jag vet! Jag blev själv förvånad! Och det kommer du bli med;)! /&Monika

monikasmat | 2011-03-24 19:35:45

Purjolök och svartpeppar låter ärligt talat inte så jättespännande, men givetvis skall jag prova den, om inte annat så stöder man en god sak. Vad tycker du om Abbas sillkampssillar - "Fredriks vodka & limesill" och "Toms senapssill med apelsin och honung"?

Andreas | 2011-03-24 19:34:21

Men Heléne! Nu läste du slarvigt! 6e juni som sagt... Elin Maria! Åh, du fina! Dig kan man sannerligen räkna med i alla väder! /Monika

monikasmat | 2011-03-24 19:30:45

KLART SOM 17, ATT JAG HÄNGER PÅ, NÄR SILLEN KOMMER. LAGOM TILL SVERIGEDAGEN, KAN TÄNKA. DÅ BLIR DE " SOMMER. " MEN TILL DESS FÅR VI GOTTA OSS MED ANNAT. JAG HAR TESTAT SAVOYKÅLEN TILL DOLMARNA. SÅ VACKERT & SÅ GOTT. TACK FÖR IMPULSER !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-03-24 19:21:23

Åh, den måste jag smaka när den kommer! Kram Heléne

Heléne Persson | 2011-03-24 18:34:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *