SUPERGOTT DAGEN EFTER!

30 mars - 2011 | 5 kommentarer

Ja, alltså inte dagen efter festen;) utan dagen efter de lagats!

Det var samtliga vår- och påskrätterna, till och med Fjärilspastan!

Och i dag är det en underbar morgon!

Klar och solig, kanske en aning kylig! Och tänk, mina Iris har slagit ut i snön!!!!! Mycket märkligt!

Har ni några vårtecken?

Dela gärna med er här på bloggen under kommentarer eller här på väggen!


Catharina! Jag mejlat dig! Julia! Åh den brukar finnas i större butiker inga specialbutiker tror den kommer från druvan (är inte hemma nu så jag kan titta) men annars går det bra med "vanlig " couscous " eller matberedning som också är goda stora korn! Lycka till och tack för härligt beröm! /Monika

monikasmat | 2011-03-30 16:38:18

Hej monika! Tänkte bara höra var du köper din pärlcous-cous? Jag tänkte laga din rätt igår (honungsmarinerade lammkotletter) men fann inte cous-cousen på ICA. Tack för en underbar blogg som ger så otroligt mycket inspiration!

Julia | 2011-03-30 14:01:57

Hej Monika, jag tar en"genväg" och frågar dej. Det är bara den 30 mars, trots det är det näst intill omöjligt att hitta någon på Bjärehalvön som kan "fixa" en barbecue till en större lunch den 2 juli!? Fullbokat redan!! Det är min mamma som bjudit in ett antal personer och vill gärna ha någon på plats som grillar. Har du möjligtvis någon ide´? Vore helt underbart. catharinadukar@gmail.com

catharinadukar | 2011-03-30 12:45:39

Biggan! Åh, vilket härligt vårtecken! Hoppas att du bara viftade på tårna och inte doppade dem;)! Lycka till med Zucchinin och tack fina du! /Monika

monikasmat | 2011-03-30 12:29:10

Ett gott vårtecken, att solen är snäppet varmare i dag och att jag nyser! Satt nere vid havet en ledig stund på fm och vippade på tårna... Din helt underbara zucchini-tagliatelle!!!!!!!blir det i dag tillsammans med kycklingfilé. Tack för det receptet rara Monika- en klar favorit, lika säkert som din basiliadressing!!!!! "

Biggan | 2011-03-30 12:16:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *