Ägg!

7 april - 2011 | 7 kommentarer

Jag måste bara konstatera att två kokta ägg på en rostad macka med en stor hög Kalles Kaviar är så himla gott!

Dessutom går detta fort att få till, man blir mätt och så är det ju, ja, just det, så himla gott!


Gunilla! Ja sill! Det längtar jag faktiskt efter! Det var i julas sist! TkB! Man får en speciell kärlek till Kalle och ägg! /Monika

monikasmat | 2011-04-07 20:45:05

TACK för påminnelsen om "denna godsak"! ..det finns en speciell kärlek till rostat, smör, ägg och Kalles kaviar...gott och enkelt att "trolla fram" Kul och läsa alla andra varianter och inlägg också!

TKB | 2011-04-07 20:01:30

yes ! Visst är det gott med en äggsmörgås, gärna med lite sill eller inlagd strömming, super gott !! / Gunilla

gunilla | 2011-04-07 19:46:01

Forsell! Mums! Jag älskar också ost, (stark!) Kalles och Basilika;)! /Monika

monikasmat | 2011-04-07 14:15:55

.... och har man inga ägg hemma, så kan man på Kalle-temat göra sej en hårmacka med just Kalles, på det rejält med riven basilika och så toppa med en ostskiva! Låter det konstigt? Är garanterat jättegott!! Maken & jag klämmer minst ett par stycken i veckan, som kvällsmacka framför TV:n!

Forsell | 2011-04-07 14:13:29

Åh Charlotte! Det låter supergott och så fantastiskt att du spelat in "Monikas Mat"! Nu blir jag riktigt rörd...och underbart att du fick inspiration! Tusen tack själv! /monika

monikasmat | 2011-04-07 14:05:19

Hej! Ja visst är det gott! Själv tog jag också en smidig lunch idag. Hade kokta kalla potatisar sen igår. Tog lite skärgårdssill till och lite purjo, o lite andra grönsaker. Perfekt idag då jag har bråttom för vi ska ha gäster ikväll. Jo, det var det jag gick in på bloggen för att skriva idag att: Igår när jag skulle stryka så är det ju alltid roligare att se ngt på tv samtidigt. Då kom jag på att jag har ju spelat in dina matprogram. Så jag såg på picknickprogrammet och studentprogrammet. Resten får vänta till nästa stryktillfälle.Härligt vilken inspiration jag fick! TACK! Charlotte

Charlotte | 2011-04-07 12:18:31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *