Idag blir det inget vanligt fredagsmys!

8 april - 2011 | 7 kommentarer

Nej det blir det inte!

För det är matchpremiär för flickorna i Vårcupen!

Så vårt fredagsmys blir på Skytteholms IP!

Och denna underbara vårmorgon kunde jag inte låta bli att klippa av några kvistar från mitt körsbärsträd och börja påskpynta!

Kuckeliku!


TKB! :)! /Monika

monikasmat | 2011-04-09 13:20:04

kuckeliku fick mig att le...snyggt också!

TKB | 2011-04-09 13:14:11

Kloka ord från Åse! Doris! Mums! Du ser då till att njuta för jämnan! Biggan! Ja, det undrar jag också! Genomfrusen efter att ha tlllbringat kvällen på fotbollsplan! Och om jag blir lika go, rapp och härlig som du så är det nästan så att jag längtar efter att bli Mormor! /Monika

monikasmat | 2011-04-08 21:30:17

Hemkommen från Uppsala och yngsta barnbarnet "Lotta på Bråkmakargatan" 4 år... undrar jag i mitt stilla sinne var våren tog vägen!?! Full storm i Uppsala i går och i dag åkte vi hem efter kusten, hamnade i ett väldans snöoväder i Gävletrakten, såg knappt vägbanan... Men kul hade vi barnbarnet o morfar o jag! vad vore livet utan ungar och barnbarn, jag hoppas få uppleva barnbarnsbarn- det ni brudar. Här drösar det också av barn och barnbarn Åse...

Biggan | 2011-04-08 20:23:25

... hä,.. ba ,... åk..... ( låter jättegott) Åsel

... Men Doris ,.. då ...... | 2011-04-08 18:55:33

Kuckeliku själv...här blir inte heller nåt vanligt fredagsmys =räkor utan paella...inte så dumt det heller! Vad säjs om bläckfiskringar, pilgrimsmusslor, musslor och vanliga räkor inte så dumt det heller!

Doris | 2011-04-08 17:35:14

Kuckeliku ,.. på dig själv !! Vare sig "tjejligan" vinner eller inte ,... så är det "suveränt" att lägga energin på just detta "fredagsmys",.. ( så mycket värdefullare än annat mys).. När det gäller "ungarna" så kommer en dag ,...då "de" kommer ihåg vad som var viktigt för dem i livet,... och det,.. ja ,.. det förmedlar de vidare ,... det är det som är så viktigt här i livet ,... det positiva vi får med oss i "ryggsäcken " hälsar Åse från "sitt fredagsmys" ,.. med uppvuxna barn,.. inkl. en hel "hög" barnbarn !! ( Tycker det är härligt , det du förmedlar,.i såväl tal ,.. som skrift,.. på ett "kul" sätt om vardagens bestyr ). Förhoppningsvis hinner du också för egen del med litet av "helgmys" !!!

"Fredagsmys" .... | 2011-04-08 14:47:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *