Nu äggar vi upp oss lite!

8 april - 2011 | 4 kommentarer

Påsken närmar ju sig med stormsteg och det banar väg för nya äggupplevelser!

Ikväll när jag kommer hem från alla matcherna ska jag göra en underbar liten rätt med sparris, pocherat ägg, (kokt i ”värsta” fall!) smält smör och gräslök!

Elegant, lättlagat och supergott! Mums!


Camilla! Men fick du svar? /Monika

monikasmat | 2011-04-16 21:12:58

Tack, här fanns mycket gott och användbart. Nej, det var inte färdigköpt potatissallad och färdigköpt skagenröra jag menar att jag minns, utan hemlagat förstås, på färska räkor. Däremot var någonting köpt, kanske några goda ostar eller charkuterier? Det var hur som helst helt klart i din blogg jag läste det, i samband med en studentfest ni hade där hemma. / Camilla

Camilla Olofsson | 2011-04-16 20:22:19

Hej Camilla! Om du minns färdigköpta skagenröror, potatissallad....ja då har du nog läst det någonannanstans men här har du ett par inlägg som kanske kan vara till hjälp! http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2010/05/29/inkopslistan-och-recepten-for-sommarbuffen/ http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2010/04/27/tack-norrkoping-och-se-har-vad-vi-lagade/ http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2008/05/21/mail-monikas-basta-menyer-tjurar-med-mera/ Lycka till! /monika

monikasmat | 2011-04-09 13:19:37

Hej Monika, jag läste på din blogg en vår (minns ej vilket år!) när du skulle ordna studentskiva, tror jag det var, och var glad över att du valde att göra det lätt för dig själv med enkla rätter. Jag minns att jag tänkte att det där skulle jag vilja planka rakt av vid något tillfälle. Det var ett par snabblagade rätter, en del färdigköpt, och ack så gott. Jag vill minnas att det var typ skagenröra, bröd, potatissallad...? Jag har sökt men hittar inte inlägget. Vi ska ha dop med middag i maj för 35-40 personer och jag vill göra det gott, enkelt, vackert och generöst och skulle nog vilja planka den menyn rakt av. Minns du vad det var? Kan du skicka länk? Bästa hälsningar / Camilla Olofsson

Camilla Olofsson | 2011-04-09 11:59:28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *