Ikväll tar jag säkerligen revansch!

9 april - 2011 | 5 kommentarer

På middagsmaten ialla fall!

Den ska nämligen intas på Sveriges första Gastrobistro, Volt!


Millan! Detaljerna måste jag hålla på eftersom det kommer i "S" framöver, men det var en upplevelse! Och jodå jag har två Magnoliaträd! De är ju underbara men tyvärr så blommar de så kort tid, det gäller att inte blinka för då missar man när de är som vackrast! /Monika

monikasmat | 2011-04-10 15:18:23

Ska bli spännande och höra vad Du åt/drack för gott? på Volt alltså! ;-) Vår.....funderar på att köpa/beställa ett magnoliaträd idag...har Du ngn sådant träd? Rek annat träd för solig framsida??? Ha en härlig söndag....idag blir det en fiskgryta!

Millan | 2011-04-10 09:24:20

Maud! Låter gott med lasagne och vackert med nytvätttad vårkappa! Fredrik! Det var gott! Men vi var faktiskt lite oense om vinet till att börja med;) /Monika

monikasmat | 2011-04-10 00:23:48

Hej Monika, jag ser fram emot att höra vad ni tyckte? Jag har själv velat gå dit. Trevlig kväll //Fredrik

Fredrik Schelin | 2011-04-09 20:17:46

Här blir det lasagne. Min kära student är hemma och då väljer han vad vi ska äta. Klänningarna du köpte i veckan var verkligen fina. Nu känns det verkligen att våren har kommit och jag vill ha nytt, nytt. Började i alla fall med att lämna in min vårkappa på tvätt igår. Den får hänga med den här säsongen också. En fin lördagkväll till dig! /Maud

Maud | 2011-04-09 16:23:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *