Honungsmarinerade Lammracks!

12 april - 2011 | 1 kommentar

Har ni lite torka inför påskmenyn?

Ha inte det för jag vet jag precis vad ni ska slå till på!

Lammracks såklart!

Foto: Johnny Wohlin

Här finns receptet på världens godaste lammracks!

Alla blir nöjda, jag lovar!


[...] Imorgon bitti kommer jag lägga upp ett recept på lammrätten för helgen med Årets Kock Klas Lindberg och mina vintips till detta som fredagsreceptet. Detta på torsdagen så ni har en chans att inhandla både vin och råvaror innan helgen. Men tills dess bjuder jag på Monika Ahlbergs härliga lammracks som du hittar recept på här!  [...]

Laga lamm till påsk, idag med Monika och imorgon bitti med Årets Kock 2012 Klas Lindberg | Njutbart | 2012-04-04 18:10:08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *