Ibland blir det inte som man tänkt sig, men vackrare!!

16 april - 2011 | 5 kommentarer

Idag har det varit värsta röjet här! Både inomhus och utomhus kan jag meddela!

Det hela började med att jag öppnade ett skåp för jag skulle ta fram mina hönor, tuppar och framförallt min gamla äggställning som jag håller så kär!

Vad händer?

ALLT ramlar ut! Och inte är det hönorna, tupparna och äggställningen! Nej, nej, det är krimskrams från julen…..

Bestämmer mig för att röja upp i skåpet!

Samtidigt hade jag startat upp värsta trädgårdsprojektet. Skulle kratta undan allt gammalt skit för att förbereda för årets lass av koskit!

Mitt i alltihop ska jag bli av med ett barn till!

William, kompisarna och skidorna!!! behöver skjuts till centralen och tåget till Riksgränsen.

Nu sitter de på tåget med skidor och pjäxor och lär göra så i typ 20 timmar till….

Och jag hittade inte min käraste äggställning….

Men då kom jag på att jag fick en vacker Couronne de Lierre, skapad av Tage Andersen av Doktor J och Doktor A i födelsedagspresent.

Kunde den möjligen duga till äggen fastän Tage tänkt sig blommor?

Ja, det må jag säga!

Det gjorde den ju!

Tack Johan och Axel, den kommer jag att hitta många användningsområden för;)!


Maud! lycka till med tårtan! Du kommer att älska den! Och ha en skön ledighet! /monika

monikasmat | 2011-04-17 07:49:56

Skålen/ äggfatet/ vasen är verkligen läcker! Lite ruff sådär. Påsktårtan, den SKA jag göra till helgen. Känner redan hur god den kommer att bli. Både lite skönt men jobbigt också när barnen börjar bli stora och far iväg åt olika håll. Här har de efterlängtade humlorna återvänt från vintersömnen och surrar och brummar runtom Sälgträdet. Nu är våren äntligen här! Denna helgen arbetar jag med Skriftliga omdömen för mina elever. Drygt! Men dessa måste göras och snart blir det påskledighet även för mig. Lycka till med röjet nu. /Maud

Maud | 2011-04-17 07:44:39

GLAD PÅSK tebacko bästa Monika!!!Ägga lugnt.... Själv reser jag upp till fjällen i JÄmtland, stugan en sväng. Diaplack-tabletterna från tandläkaren fixat, för att få den fina rosafärgen på skalen.......

Biggan | 2011-04-16 21:32:14

Åh Biggan! Där är du igen! Och Jisses! Tack! och ja, jag antar att vi är lika det känner jag liksom på mig utan att veta! Glad påsk:)! /monika

monikasmat | 2011-04-16 20:06:15

Det är ju det jag alltid har sagt Monika; du är kreativiteten personifierad!!!!!! Jag känner igen mig själv, man tager vad man haver och fixar till och donar och oftast blir det bara bra...Att ha fantasi och blick för vad man kan åstadkomma är ju en stor glädje för ens inre... Som ung drömde jag om att utbilda mig till dekoratör eller silversmed...det bidde till att göra löständer i stället, det kan ju vara bra med tanke på att det är ett hantverk iaf och kanske bättre ATP-poäng hahaha. Otroligt att även jag, just i dag röjde i skåp och fick litet ording och reda bland hullret och bullret, samtidigt som jag gjorde en tårta till äldsta dotterns födeledag i morgon. Pynglade på LILA dun på påskris/älskar just lila som påsk-färg/ nu kan påsken få komma.

Biggan | 2011-04-16 18:40:48

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *