Ni som vill ha mer….

20 april - 2011 | 14 kommentarer

….av allt!

Kan även följa mig på min officiella sida på Facebook!

Och gilla oss gärna där!

När vi är 500 som gillar bjuder jag på en överraskning……


Charlotte! Åh, detsamma! Vädret är ju underbart! Karin! Ja, du har massor med goa grejer i Monikas jul som ironiskt nog passar perfekt nu till påsk!Glad Påsk! /monika

monikasmat | 2011-04-21 07:55:21

Glad Påsk Monika och alla :-) Tänkte göra "U" och Västerbottensillen till Påskbuffen. Kanske hittar på något mer från dina fina recept Monika , nu när man har några dagar på sig att botanisera bland alla recept :-) Glad Påsk :-)

Karin | 2011-04-21 07:51:30

Halloj! Jag är redan med dig på FB! och här förstås! Vill bara gå in här idag och önska dig och er andra här på bloggen en riktigt GLAD PÅSK!!! Ser fram emot en go mathelg med mycket sol, härligt umgänge, grillpicknick, läsning mm! Kram Charlotte

Charlotte | 2011-04-21 07:45:13

Elin Maria! Nu är inte detta en "vanlig" Facebooksida....ni alla kan klicka in på länken och läsa korta meddelanden från mig. Men jag kommer att fortsätta vara här såklart! Och Glad påsk! Doris! Mums! Och Glad påsk själv! Mrs G! Ja, en termometer är bra! Glad Påsk och Lycka till! /Monika

monikasmat | 2011-04-21 07:31:39

Tänkte tillaga lammstek i ugnen nu till påsk och undrar om det finns någon ungefärlig tillagningstid för en lammstek på 2 kg som tillagas på låg temperatur ( 100 grader) eller kanske bäst att använda kötttermometer? Mrs G

Mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-04-21 06:57:38

Här blev det laxpasta till middag som var grymt gott...påskpynt och kvast är framme nu...för att plockas fram imorgon! Glad påsk till alla bloggare och fejjare...

Doris | 2011-04-20 18:57:34

MONIKA, JAG HÅLLER MED BIGGAN & INSTÄMMER TILL FULLO. JAG VARKEN VÅGAR ELLER KAN DET DÄR MED FACEBOOK. JAG ÄR SÅ GLAD ÖVER, ATT DU FINNS HÄR---TACK & LOV & BUG ! JAG HAR BJUDITS IN TILL FB, MEN SOM SAGT........ÄR VÄL INTE MOGEN ÄN, FAST ÖVERMOGEN I VISSA FALL ?.......JAG HAR PLOCKAT NÄSSLOR & ÄR ALLDELES UPPRYMD ÖVER DET FAKTUM, SÅ JAG TAR BARA IN FÄRGERNA OCH TÄNKER PÅ DEN SVARTA PALL, SOM BRODERN SKALL MÅLA & TILL VILKEN JAG FIXAR EN KUDDE / SITTDYNA I LIMEFÄRG. DJÄRVARE ÄN SÅ BLIR DET INTE NU. HÄRLIGA PÅSKHÄLSNINGAR TILL DIG & DE ANDRA.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-04-20 18:26:51

TKB!!!Greit!!! En Glad Påsk på dig ! ..det blir nog en sväng in till Norge nu också, jag vinkar från dig, visst då! Klem å" la de svinge"! Bloggens goe gutt!!!!

Biggan | 2011-04-20 17:49:30

Monika! Det ska jag ju rätta till meddetsamma!

Mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-04-20 17:49:15

och andra också... Du är en äkta Jämtlandspige du;) rejäl , bestämt och flexibel ;) Huvudsaken är att gilla det man/kvinna gillar .. Var och på vilket sätt må vare var och ens eget val...jag gillar Monikas oavsett vilket socialt mediekanal det är...bara det är Monikas mat och stil;) Önsker dig er härlig,glad och njutningsfull Påsk!

TKB | 2011-04-20 17:27:45

Mrs G! Tack så jättemycket, gulligt! hälsar Monika med k;)! Julia! Åh, kanelbullar är ju inte det bästa såklart men gott:)! Men i min julbok finns faktiskt en del julgodis som är nyttiga! Mörk choklad med torkade frukter och nötter....det är nog så nyttigt det kan bli med sötsaker! recepten finns här, http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2010/12/03/radiorapport/ Biggan! Ja, men det är ju underbart! Och Kuckeliku på dig själv och ha en alldeles underbar påsk! /Monika

monikasmat | 2011-04-20 16:02:10

Monika! ..jag är mer än nöjd, som det är... Jag gillar dig H Ä R !!!!! Du ger mig dagliga överraskningar här på bloggen! Mer överraskning behöver inte jag personligen... ...med ditt goda hjärta och din kreativitet peppar du mig att själv utföra "(stor)dåd" dagligen och jag vågar sväva ut i både min matlagning och dekorering ... Nu mot Jämtland och stugan. Kuckeliku och Glad Påsk dill dig och alla trogna bloggare.

Biggan | 2011-04-20 15:33:31

Hej Monika! Har du något tips på vad man kan baka som är gott men ändå hyfsat nyttigt? Jag blir väldigt ofta sugen på kanelbullar och även chokladbollar men då jag tränar och äter nyttigt så vill jag helst inte förstöra träningen med bullar. Även om jag gör det rätt ofta. Något mellanting av dessa vore ju det ultimata ;-) Glad påsk! Mvh, Julia

Julia | 2011-04-20 14:35:39

Monika! Kunde inte låta bli att göra ett litet inlägg i min blogg om din fantastiska blogg och all din inspiration. Hoppas du inte har något emot detta!! Ha en skön påsk! Mrs G http://wp.me/p1uIV8-45

Mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-04-20 11:19:24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *