Åh, så vackert!

24 april - 2011 | 11 kommentarer

Magnolian är ju enastående vacker!

Och det faktum att den blommar så praktfullt tidigt på våren,  när längtan är som störst efter just blommor gör den ju bara ännu mer begärlig!

Nackdelen är väl att njutningen är så kort….

Underbart är kort helt enkelt!

Kunde dock inte låta bli att knipsa av en kvist!

Nu står den här och är underbar ett tag till!


Kram Millan och tack:)! Åse! Ha, ha! Det gör du rätt i:)! Mrs G! ja,,,,,,,:)! /monika

monikasmat | 2011-04-25 12:47:29

Monika! Nej det så klart, men ibland räcker det ju att manvet at den finns där OM man vill kika:) Kram från Mrs G

Mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-04-25 10:46:40

Millan! - Jajjemensan,.. här hänger det inte löst,.. (det är ju just det det gör),.. men nu följer jag "slaviskt" Monikas råd , tycker redan jag känner mig litet "smärtare" !!! Så vi kör vidare med La dolce vita !!!!

Åse | 2011-04-25 09:42:50

Min magnolia...ja den är vit/rosa stora blommor..... Kommer från Italien.....blommar underbart.....tanter kommer förbi och stannar.....ha ha nästa år får ni en kopp kaffe och kaka säger jag....om denna magnolia blommar alltså! ;-) Åse, gör som jag när ett halvt kilo eller mer kommer efter all den goda maten/påskgodis....ut och spring en liten bit eller gå minst 40 min /dag :-)....lev livet La dolce vita <3 Kram Monka som saknar Dig i Förkväll!!!

Millan | 2011-04-25 08:39:33

Mrs G! titta inte för mycket på magnolian bara....så lätt att du skär dig i fingret då;)! /monika

monikasmat | 2011-04-25 08:07:07

Magnolian är så otroligt vacker. Brukar köpa kvistar och sätta i en vacker urna som jag har i mitt köksfönster! Gör mig så otroligt glad, och fint att titta på när man fixar och donar vid köksbänken. Mrs G

Mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-04-24 21:31:02

TKB! Man tackar och bugar för komplementet! Nu kan ingen klaga;)! Och detsamma! /Monika

monikasmat | 2011-04-24 20:53:55

Nu har jag "smakat" (läs fullständigt nästan ätit upp även serveringsfaten) påskmenyn ...ok då,.. ärligt sagt delar av det..och så gott att glömde nästan bort vinet till maten...fisken Valpolicella Classico Superiore 2008 Zenato och till kyckling med den underbara risotton Coffee Pinotage 2010 Syd Africa, Diemersfontein (nyhetsfynd skulle jag säga) ...och som sagt vinet är till maten ...maten från dig Monika är en upplevelse för sig och "ut från garderoben" (roligt och klurigt Åse:-)) kommer alltid ett eller annat som passar för tillfället,tillstånd och till att klä upp sig för...Önskar er alla en underbar njutningsfull påskdagskväll!

TKB | 2011-04-24 18:55:03

Åse! Ack, ack! Den vanliga missuppfattningen som människor tror sig måste göra för att förbli smala är att banta! jag vill nog påstå att bantning gör dig tjock! Och rikligt med olja, smör och grädde i såväl rätter som bakverk ger dig en god resa för gommen och kanske äter du då lagom? istället för när du ska knapra på olika diet/light produkter (som jag för övrigt tror är fullständigt livsfarliga!) Nekj, nej...jag har inget med viktväktarna att göra men bevisligen fungerar ät av allt, gärna smör och grädde men med måtta och rör på dig! hälsa släkt och vänner och släng "skiten" i kylen, njut av smör, grädde och våg:)! Elin Maria! Åh, hoppas att Rosendal motsvarade era förväntningar! För mig ä det längesedan nu....11 år! Men spårvagnen är väl kul! Den gillar jag! Ha en skön påskdag! /Monika

monikasmat | 2011-04-24 18:26:44

VACKERT ÄR ORDET. GOD FORTSÄTTNING PÅ HELGEN. DEN GODE GUDEN, ELLER MOTSVARANDE HAR JU VARIT GOD NU MOT OSS & LÅTIT OSS NJUTA I SOLSKEN & DET HAR NOG ALLA GLATT SIG ÅT. VI TILLBRINGA´5 TIMMAR UTOMHUS IGÅR & BL. A TITTADE VI TILL ROSENDALS & KÖPTE FÖR DYRA PENGAR LITE PLANTOR, SOM KOM MED OSS HEM. MEN VI VET, ATT SMAKAR DET SÅ KOSTAR DET DÄREFTER. EN LITEN TUR MED SPÅRVAGNEN FICK VI OCKSÅ......KÄNDE SOM OM VI FISKAT PÅ ORESJÖNS IS I NÅGRA DAGAR. INGA PROBLEM MED ATT SOMNA SE´N.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-04-24 14:14:07

... Förlåt en "feling som ynglar ".,.. underbart är att vara med trädgård. Har följt dina recept på "läckerheter" i form av hela det kulinariska spektrat !! (Trädgårdsarbetet ger ju ingen "övervikt"),... men det andra,...!! Vågen står nu längst in i garderoben och kommer inte "ut" vare sig i "hetro",.. "homo" , eller annan skepnad ,... men gott har det varit,... och som den positiva Mrs G ,..skriver ,... du är ju helt inspirerande,... Efter alla dessa påsktårtor med annat ,... kan jag bara undra ,..??. har du intressenter i Viktväktarna,.... för dom "gnuggar nog händerna " !!! ,..hälsar Åse , med släkt och vänner

Åse | 2011-04-24 13:54:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *