Idag är det inte bara Midsommar..

29 april - 2011 | 2 kommentarer

Nejdå, idag händer det flera spännande saker!

Förutom att det är bröllopsyra i England så kommer Agnes hit!

Äntligen!

Så dåligt samvete jag har haft!

Agnes har mejlat mig för att få bli prao hos mig men det är ju inte helt lätt att svara på om det funkar just när det är dags när man har ett liv som jag!

Det kan ju vara jättekul att följa med mig när jag gör tv, intervjuer, håller kurser och föredrag…

Men när jag sitter och förbereder matkassar och annat varvat med att springa upp och ner i tvättstugan, gräva ner en planta i trädgården, sprida ut koskit i landen, köra barn till fotboll, sång och balett,,,ja då är det kanske inte så kul att vara prao hos mig!

Men idag klickade det!

Och nu får jag ännu sämre samvete för de andra som frågat i vår och inte varit lika ”på” som Agnes!

Jag vet ju hur svårt det är att hitta det man verkligen vill göra och när man väl hittat det så borde man absolut få komma och göra det!

Se bara på William som kom hem idag, helt överlycklig!

Han hade fixat praoplats på Tacobar vid Stureplan……..(Det blir ju säkerligen lite annorlunda mot när jag fixade hans förra praoplats på Prinsen….)


Att William inte "knyckte" praoplatsen hos dig...men han verkar ha lyckats med att fånga ytterligheterna;) ...duktig av "ungarna" att ordna det själv...och Agnes får nog "livets erfarenhet" - kul!

TKB | 2011-04-29 17:28:07

Lycka till med praon. Ibland kan det ju vara lite svårt att hitta meningsfulla och roliga uppdrag till praos, men det blir säker inga bekymmer för din del så mycket som händer hos dig! Mrs G

Mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-04-29 10:52:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *