Trevlig Valborg!

30 april - 2011 | 5 kommentarer

Vill jag önska er!

På något vis är Valborg en typ av Nyårsafton! Vi hälsar inte bara våren välkommen utan firar ju att det är första dagen på sommarhalvårets början….

Och Valborgsmiddagen?

Idag tror jag det ska bli en vårkyckling, inlagd gurka och gelé till middag…..

Men först blir det fotbollsmatch!


Mrs G! Jodå! Det blev rätt resultat! 6-2 till Dif:) och Valborg var mysig men kall! Maud! Det där "vanliga" lät inte fy skam det heller;)! Och fy, ja! Vad gör Nordanvinden här nu?? /Monika

monikasmat | 2011-05-01 15:22:46

Trevlig Valborg tillbaka och en fin 1:a maj till dig. Här hemma blev det idétorka på matfronten (lagade så mycket mat under påsken så fantasin tryter efter det). Till slut blev det vanliga köttfärsbiffar och potatisgratäng toppad med västerbottenost. Det blev gott det med. Här är ruskigt kallt! Nordanvinden viner men jag har just kommit hem från en långpromenad. Gjorde din Timjankyckling allt-i-ett häromdagen. Mycket lyckat! Må så gott! /Maud

Maud Blomfeldt | 2011-05-01 09:52:10

Hoppas at fotbollsmatchen gav rätt resultat och att Valborg blev lyckad i övrigt. Själva hade vi trädgårdsfix i nya huset i Båstad som vi snart ska flytta till. Fast egentligen var det mest mannen som fixade och jag som slöade i solen...och så lille Maltesern A som betedde sig som en liten grävling och försökte äta sniglar och övrigt som gick att gräva fram i det lilla landet. Vit hund blev svart! Väl hemma i lägenheten i stan åkte A i badet och det var väldigt passande att det fanns mycket rester kvar från lammstekts middagen i förrgår, bara att komplettera med lite ångkokta vårptimörer. Hoppas du får en skön söndag! Mrs G

Mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-05-01 08:07:29

TKB! Jodå! Nu blir det lugn och ro, vi vann! /monika

monikasmat | 2011-04-30 14:07:12

Ingen lugn inget ro men fotbollsmatch och "Valborgsmatch":)

TKB | 2011-04-30 13:53:16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *